Fanta Lemon.



Häromdagen sprang jag och Jimmy runt halva stan eftersom han läst att Fanta Lemon ska komma tillbaka till Sverige och börja säljas vecka 32. Till sist hittade vi 50 cl flaskor med Fanta Lemon på Coop Aveny. Så nu är Jimmy lycklig. Ännu lyckligare blev han nog igår på Willys då den fanns på 1,5 litersflaskor. Men jag förstår honom faktiskt, jag vet inte riktigt när de tog bort Fanta Citron som den hette när vi var små. Men den är väldigt, väldigt god. Speciellt nu när det är så sjukt varmt. Jag vill bara ta Jimmys flaska ur kylskåpet, fylla upp ett glas med is och sen hälla över massor av läskande Fanta.

Snäll flickvän som jag är så låter jag bli. Jag dricker Virgin Screwdrivers istället. Ja, apelsinjuice alltså. Fast inte är det lika gott som Fanta Lemon. Mmm. Fanta Lemon. Ibland undrar man ju varför de tar bort saker från marknad överhuvudtaget. Det är som när de tog bort Calippo Cola i några somrar. Hur tänkte de då? Och hur tänkte de när de tog bort Fanta Citron? Bara för att några år senare ta tillbaka det igen. Undrar om vi kan tjata tillbaka Bugg också? Citron/Lakrits-bugg. Nu ska jag återgå till balkongen. Jag leker utomlands. Det skulle gå bättre med Fanta Lemon.

Noah And The Whale - Second Lover

Kommentarer
Postat av: åsa - hello sugar!

det är konstigt ibland hur saker bara försvinner från marknaden som verkar vara populära. min favoritläsk när jag var liten var coco bahia, en kokos och ananasläsk, den kanske inte var så poppis, haha, men jag älskade den! :)



ska du gifta dig i vinter? grattis!! :) jag tycker också att 50-tal är så härligt!!

2009-08-07 @ 22:35:40
URL: http://hellosugar.se
Postat av: Jessica

Jag blev så sugen på Fanta Lemon igår när jag läste ditt inlägg så jag var tvungen att springa och köpa en. Fast jag hade inte ens lagt märke till att den inte funnits på ett tag så jag är nog ingen hängiven Lemon-anhängare!

2009-08-08 @ 13:30:42
Postat av: Sandra drömkaka

Eller att Magnum double bara fanns sommaren då de körde de sju dödsynderna! Tillbaks med den tack så köper jag upp ett lager hehe!

2009-08-08 @ 19:45:03
URL: http://dromkaka.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag minns inte om jag testat den ! Men jag håller med dig som sagt om att det är störande när de tar bort saker .. Som typ Marabou Cocos ! Det stör mig fortfaraaandre ! haha Give it back to me .. Sen vill jag ha tillbaka Pepsi Max Chill.

Men ska inte Bugg komma tillbaka? Har för mig att jag läst det någonstans .. Även om jag tror de var i sockerfri variant & kanske inte just din smak ..

Vi borde skriva en demand lista på produkter vi vill ha tillbaka ;D

2009-08-12 @ 18:27:24
URL: http://carrod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0