Ut på syntheseizer-golven.

H-O-C-K-E-Y! Hockey! Nu är det hockey-VM. Det är viktiga grejer i vårat hushålle. Viktigare än alla andra VM och EM och SM och sånt tillsammans. Vi har laddat upp med chips och dip och jag har tatuerat in Bengt-Åke Gustafssons ansikte på magen. Nej, det sista var faktiskt hittepå. När jag bodde i Brighton gav jag ett halvt löfte om att tatuera 21 någonstans om Sverige tog OS-guld det året. Det gjorde Sverige, och sen tog de VM-guld också. Jag har inte hållt mitt löfte. Undrar om Foppa är väldigt besviken på mig?

På tal om när jag bodde i Brighton och på tal om VM, så var det ju faktiskt fotbolls-VM det året också. Jag tycker inte om fotboll, men jag tycker att jag och Jimmy borde ta lärdom av the Coppings som jag var inneboende hos och dekorera våran lägenhet som de dekorerade sitt hus.



Fast med svenska flaggor förstås. Och med hockeygrejer istället för fotboll. Ja, det tycker jag. Det här är inte allt the Coppings sysslade med, varje gång England hade match så sprang hela familjen runt i matchtröjor och spelade "We Are The Champions" på högsta volym från arla morgon till sen kväll. Det borde jag och Jimmy också göra. Springa runt i Tre Kronor-tröjor, vifta med klubbor och skriksjunga med till "Den Glider In" eller någon annan fin hockeydänga... Fast... Chips & dip funkar ju också bra.

Doves - Birds Flew Backwards

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0