Jag går genom löven som faller ifrån träden.

Nu är jag hemma igen efter en riktig heldag som började med skola. Som jag förstod ingenting av, det går så himla fort nu. Barocken ska klaras av på ett lektionstillfälle, klassicismen på nästa och så vidare. Jag har ingen aning om huruvida jag skriver ner det som är bra eller ej. Jag har ingen aning om någonting, men det har ju gått bra hittills så det är väl bara att fortsätta på samma spår.

Efter skola var det jobb och efter jobb gick jag och Evelina i kyrkan. Nja. Först gick vi och åt grillad panini och sen gick vi till kyrkan. Där Jonas Gardell skulle prata om Jesus. Det skulle börja klockan sju, vi var där halv sju och då var det redan proppfullt. Så vi fick mest titta på en vägg. Jag som hade väskan fullt med vetebröd funderade på att locka bort några pensionärer från sina platser, som de antagligen paxat sen sex i morse. Pensionärer älskar ju vetebröd, det vet man ju så att vifta med en liten vetelängd framför dem borde ju fungera för att få dem ur balans och sedan kunna roffa åt sig deras platser. Men vi är för snälla så det blev ingenting.

Gardell då? Jo, han var bra och det var intressant. Plus att någon satt och käftade emot honom hela tiden, det var rätt underhållande. Speciellt när Gardell till slut sa till honom: "Gud älskar dig, men han vill att du ska hålla käft!" Det ska faktiskt tilläggas att jag och Evelina till sist lyckades roffa åt oss några platser hos 3 pensionärer varav en tant var galen och knuffade mig hårt som fan i ryggen när vi skulle gå ut. Hmpf. Tanter som brukar älska mig så mycket. Den här tanten var säkert moderat, hon luktade lite dyr, torr, moderat-parfym.

Nu ska jag äta wienerbröd och trösta min man då Leksand förlorade idag. Igen. Det blir aldrig något återtåg. Stackars Jimmy. Eller nej, fan. Inte stackars Jimmy. Han får skylla sig själv, man kan faktiskt heja på ett lag som vinner. Det gör jag. Jag hejar alltid på de som vinner.

The Brighton Port Authority feat. Justin Robertson - Island

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0