30 September.

Jag bakar tigerkaka. Det luktar kaka i hela lägenheten. Mmm. Det är minsann inte varje dag det är Desperate Housewives premiär. Haha. Kakan är ganska ful såg jag nyss, men det är förlåtet med tanke på hur gott den luktar. Jag smälte i Premium Marabou Lemon & Ginger istället för att ha i vanlig kakao. Det är nog därför det luktar helt sjukligt gott. Shit, vilket fatass jag kommer att bli av att bo i Göteborg. Nåja. Tjock och lycklig, det är mitt motto.

Jag har fått en lapp av Evelina med massor av telenummer på som jag ska ringa imorgon. Evelina ger mig lite läxor då och då så att jag ska ha något att sysselsätta mig med om dagarna. Det var till exempel hon som tvingade mig att baka kakan.

Som Cecilia alldeles nyss skrek att luktade bränt, vilket den verkligen gjorde också. I mitt rum luktade den asgott, men i köket luktar det bränt gummi. Typ. Så nu står den där och svalnar i väntan på att jag ska skära bort allt som blivit bränt. Fuck. Jag skyller på de konstiga kakformarna som min mamma antagligen köpt på Rusta eftersom jag fick dem i julklapp ett år. Nu luktar jag också bränt. Kanske dags att lägga konditor-drömmarna på hyllan?

Hello Saferide - 2008

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0