17 September.

Det är helt sjukt vad det är synd om mig just nu. Jag har 400 kronor på mitt konto och INGEN ANING om när jag får pengar från csn. Med tanke på att csn är csn så skulle jag gissa på tidigast om typ 2 veckor. Jag vet inte vad jag ska göra. Tur att internet & teve är gratis. Synd att jag knappt har någon mat. Men hey! Mjölk och flingor fungerar faktiskt också bra. Det som är mest tragiskt av allt är att jag inte ens köpt något onödigt på hela månaden så jag kan inte ens vara arg på mig själv. Jag är bara fattig i ren fattigdom. Jag har inte ens råd att köpa en födelsedagspresent till Jimmy. Fattar ni hur mycket det suger? Jag fick lov att gråta en skvätt igår kväll innan jag skulle sova just därför. Jag kanske kan sy någonting åt honom? Pyssla har ju alltid varit min tekopp. Inte.

Nu ska jag fortsätta med mitt tal om William Wallace och hur hela Braveheart är en fet jävla lögn. Idag satt jag i telefonkö till Sahlgrenska i 30 minuter. Sen tog pengarna slut på min mobil. När jag blir rik ska jag fylla på den igen. När jag blir rik ska jag ändra min hårfärg från missfärgad med utväxt till... En riktig färg utan utväxt. När jag blir rik ska jag köpa mig ett par vantar för nu börjar det till och med bli kallt i Göteborg. När jag blir rik alltså. Någon som vill köpa en trumpet?

Någon som inte är en konstig gubbe från Karlstad alltså. Det finns en konstig gubbe i Karlstad som kanske vill köpa den. Varannan mening han säger är att han bor i Karlstad. Han är jazzmusiker. Han bor i Karlstad. Har jag varit i Karlstad? Vad gjorde jag i Karlstad? Tycker jag att det är fint i Karlstad? Han bor i Karlstad. Hans bror bor i Hälsingland. Men han är född i Karlstad. Brorsan alltså. Och han också. Jazzmusikern. Han är känd på Gröna Lund. Men han bor i Karlstad. Det gör han. Det kommer jag aldrig att glömma.

Talet var det ja. Thank you for listening, over and out.

Metallica - All Nightmare Long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0