17 September.

Idag var Jehovas Vittnen här och hälsade på. Jag tycker att Jehovas Vittnen är fascinerande. Oerhört fascinerande. Om jag skulle starta en sekt så skulle jag ju åtminstone försöka få den att verka rolig/trevlig/vänlig. Men inte Jehovas, de går rakt på saken. Slutet är nära, alla utom Jehovas Vittnen kommer att hamna i helvetet. Det är skrämseltaktik när den är som bäst. Jag tycker om att fråga Jehovas Vittnen om det här med Syndernas Förlåtelse, men Jehovas Vittnen tror inte riktigt på den "Goda Guden". Alla kommer att hamna i helvetet, utom de.

Av Jehovas Vittnen brukar man få två trevliga tidskrifter. Den ena heter Vakna! Den andra heter Vakttornet. Båda handlar om att slutet är nära. Alltid. I det här numret av Vakna! fanns det en liten lista som man kunde titta på för att se om slutet var nära för en själv som människa, om man fallit för alldeles för många frestelser. Om man var en slav under dem, så att säga. Här är sakerna som kan vara ett tecken på att du börjar närma dig slutet:

Någon erbjuder dig en cigarett.

Någon lärare övertalar dig, i all välmening, att studera vidare på en högre nivå på ett universitet.

Du lägger ut en sida om dig själv på Internet.

Du går på en fest där du vet att det kommer att finnas alkohol, och kanske till och med droger.

Du tittar på en omoralisk film som innehåller våld.

Jag har hängt upp listan på vårat kylskåp. Nog för att JAG är lite farozonen själv, men tänk på stackars Cecilia då som studerar på ett sånt där universitet. Hon måste frälsas. Nu ska vi sluta titta på omoraliska Idol och börja bli lite mer rättfärdiga istället. Jorden är faktiskt på väg att gå under. Och Gud räddar endast de goda. Just det. Den här bloggen kommer nog att läggas ner också. Slutet är som sagt nära.

Om jag bara kunde förstå vad som är så fel med att studera vidare? Eller att ha en sida om sig själv på Internet? Tycker Gud inte om välutbildade människor? Och är vi narcissistiska stackars bloggare dömda att förevigt brinna i helvetet? Kanske är Jehova helt enkelt Moderat och tycker att endast rika män ska få läsa vidare vid universitetet, och att Internet inte alls ska få vara ett fritt forum?

Vampire Weekend - Mansard Roof


Kommentarer
Postat av: Malin

Haha va?! Är det där helt sant? Isåfall är det en hel del människor som kommer brinna i helvetet, men som lasse w sjunger, Himlen är ju världens tråkigaste paradis :D

2008-09-20 @ 13:09:24
URL: http://mmmalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0