10 September.

Nu har jag varit sjukling sen i lördags men idag är det dags att ta sig hem till Göteborg. Jag kan nästan andas genom näsan idag faktiskt, och i 3 sekunder kände jag smaken av KanJang i munnen sen gav smaklökarna upp igen. Dessutom fryser jag för första gången på evigheters evigheter. Jimmy är bäst i världens som köpte KanJang till mig igår, och någon slags inhalator som man andas in genom näsan som ska vara bra då jag avskyr nässpray som pesten. Inhalatorn gillar jag, den får man inte ner i munnen som med nässpray. Så nu ska jag börja packa ihop mina saker för att ge mig av mot tåget.

Frukost först såklart. Mitt intag av onyttigheter de senaste dagarna har nog chockat min kropp rejält då jag levt så duktigt sen i maj. Men nu har det frossats i coca-cola, chips & dip, Ben&Jerry's, lösgodis, delicatobollar, naturgodis och massor av matm förstås. Jag har även lyckats hinna med att se Caspian, Prins av Narnia som vi såklart mest satt och gjorde ner. Wanted fick mig mest att undra om Angelina Jolie aldrig tröttnat på att spela sexig kriminell och hur världens alla karlar skulle reagera om hon plötsligt bestämmer sig för att spela soccermum i en romantisk komedi. Wall-E har jag sett också, han var söt som ett wienerbröd och då och då måste jag ropa: "EEEVAAAA" lite för mig själv. Men nu har jag åtminstone sett på lite filmer, det händer sällan nuförtiden då jag tycker att de flesta filmer verkar så värdelösa redan i förtexterna att jag hellre går och sorterar mina tesorter i bokstavsordning.

Mot frukosten. Mot ryggsäcken. Mot tågstationen. Mot Göteborg. Mot Johanneberg. Stackars Evelina kommer att bli livrädd när hon ser mig alldeles röd om nosen och blek om kinderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0