Men jag såg aldrig riktigt var vi var.

Jag skulle ju spela gitarr förut eftersom det brukar göra mig gladare. Vad händer? E-strängen går av när jag sitter och stämmer gitarren. Jag brast ut i hysterisk gråt och ringde till Jimmy och grät ut. Ska jag vara ärlig så tror jag nästan att Jimmy tyckte det var mer komiskt än synd om mig. Hmpf. Haha. Nej, jag tyckte också det var rätt komiskt faktiskt. Det är inte ofta man börjar stortjuta för att en sträng på gitarren går av. Nåja, nu har jag kommit över det faktiskt.

Jag och Evelina bakade chokladmuffins under kvällen, vi gick lite på känn. Sen garnerade vi dem jättefint. Och så ställde vi in dem i kylskåpet utan att äta en enda. Fan, vilken självdisciplin! Jojo, och som om inte det vore nog tog vi en liten kvällspromenad alldeles nyss också. Det var skönt. Men jag behöver verkligen investera i ett par fingervantar, det borde ju finnas billiga på typ H&M eller Cubus. Strumpor behöver jag också. Åååh, vad tråkigt att lägga pengar på vantar och strumpor. Varför har jag ingen farmor eller mormor som överöser mig med sådant? Min mamma är farmor, men inte ger hon mig några strumpor för det.

Nu ska jag titta på Andra Avenyn innan jag ringer Jimmy och säger godnatt. Imorgon kommer Martina. Då måste man vara utvilad. Jag överlämnar henne på Evelinas ansvar, om Evelina nu har tid med det vill säga. Hon har ju fullt upp med att planera när hon ska besöka sommarstugor vid havet. Humor ja.

Herman Dune - An Afternoon Dance Party

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0