Jag skulle byta plats, med vem som helst.

I morse vaknade jag och var lite bitter. Det är inte bara det faktum att jag fick dissen från ett telefonförsäljar-jobb, vilket är i klass med att få dissen av McDonald's eller ett äldreboende. Det händer bara inte. Man är inte så kass. Om man inte är jag förstås. Jag tror det gick åt helvete när hon frågade om jag gillar att tävla och jag utropade: "JAAA!"  Vemsomhelst borde kunnat se igenom den lögnen. Jag hatar att tävla. Jag skiter totalt i om jag kommer sist eller först och jag tycker, som den lilla kommunist jag är, att det är roligare om alla får vara med och komma först och huvudsaken är att man har roligt. Så det kanske var lika bra trots allt. För stackars den som måste jobba med mig när det handlar om att tävla.

Nåja. Jag tror det är bara tanken på att vi ska upp till Falun i helgen som gör mig bitter. Men det är okej, jag gillar att vara bitter. Och för att svara på Jolins fråga i torsdags då hon frågade: "Blir inte dina kompisar sura när du dissar Falun så mycket hela tiden?" Jag dissar ju bara Falun när de som jag vet att blir sura för att jag dissar Falun är med. Det är inte alls lika roligt att göra det med dem som bara skrattar åt mig och accepterar att jag tycker så. Det är ju de som blir sura och käftar emot när jag säger att alla borde flytta ifrån Falun och få lite perspektiv eller att Harry's är bland de sugigaste uteställena som finns som är roligast att provocera. När jag är med dem dissar jag vitt och brett, annars är jag mest tyst om det och pratar om lite mer intressanta saker istället.

Fast lite bitter är jag faktiskt över att inte en enda jag känner ska på Håkan Hellström i Falun på lördag, men jag antar att de allihopa ska på Harry's. Den som fortfarande inte förstått varför jag flyttat räcker upp handen nu. Hade jag haft råd och om min bror inte skulle ha haft 30-årsfest så skulle jag stått längst fram. Och om inte Jimmy varit en sån där konstig människa som låtsas att han inte gillar Håkan. Som vi brukar säga: Det finns två sorters människor, de som älskar Håkan Hellström och de som låtsas att de inte gör det.

Nu ska jag ringa Kerstin igen. Och egentligen är jag inte speciellt bitter över helgen. Jag ser fram emot en riktig jävla höstpromenad i SKOOOGEN! Jag ser fram emot fika på Lager157. Jag ser fram emot att träffa Pippen och Märta. Jag ser fram emot att snylta i mammas och pappas kylskåp. Jag ser fram emot att snutta på Elsa. Och dessutom har jag bestämt att jag och Jimmy ska åka till Jocke och spela rockband. Pax att vara trummis eller sångerska!

Saint Etienne - Fake 88

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0