Inget är logiskt.

Idag skulle jag vara lite nyttig, eftersom onyttigheterna hopat sig den senaste veckan. Det slutade med att jag och Evelina köpte chips, dip och coca-cola och mumsade på framför Du Är Vad Du Äter. Konstigt nog får jag inte ångest av sånt utan känner mig bara tillfreds med livet. Bring it on, Anna Skipper! Jag är inte rädd för dig. Jag ska börja bli nyttig igen på måndag faktiskt, 2 veckors svackor är helt okej. Det säger min mamma. Inte. Men jag.

Undrar om jag törs kolla mitt konto förresten? Det känns som att pengarna försvinner oroväckande fort därifrån. Jag tror ju att jag ska få 3000 för min trumpet snart och lite pengar från alfa-kassan som jag kanske inte alls får. Jag kanske ska lugna ner mig lite tills jag vet bestämt att jag får några pengar. Annars undrar jag hur jag ska ha råd med nästa hyra. Och mat. Men hey, det finns fortfarande massor av kläder kvar i garderoben att sälja på Tradera.

Idag är det Kalix 25-årsdag. GRATTIS GRATTIS säger jag ända från Göteborg. Anna är eufori, man blir glad, sprallig och skrattig med henne. Samtidigt som hon är en galet bra lyssnare och väldigt omtänksam. Jag är fruktansvärt glad att jag hittade henne, Lunarstorm - connecting people. Haha.

Nu ska jag nog kanske kolla mitt konto, dra ett avsnitt av Gossip Girl och ringa Jimmy. Han ska till Leksand imorgon, för det var så längesen han var i Dalarna sist. Undrar om han kan svänga in hos mina föräldrar och hämta min vinterjacka? Det verkar ju som att snön kommer att sprida sig över hela landet nu. Men i Göteborg blåser det mest, som vanligt.

The Asteroids Galaxy Tour - The Sun Ain't Shining No More

Kommentarer
Postat av: Saturnine

<3! Jag tror att snön och ditt inlägg gjorde mig på bra humör, Bosse+snö=mysigt ;P Nu ska jag äta pizza, mmmm. PUSS! Hälsa Jimbob och kramas mer! ;)

2008-10-31 @ 13:41:26
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0