6 Oktober.

Nu är jag hemma i Göteborg igen och min blomma är halvdöd igen. Jag har vattnat den nu så den återuppstår nog snart, den brukar dö lite när jag åker till Jimmy. Jag känner mig svettig och äcklig efter promenaden uppför Viktor Rydbergsgatan. En dusch vore nog på sin plats. Imorgon ska jag ta tag i mitt liv. Igen. Någon som vet vad man får i månaden på en praktikplats? Jag ska nog springa in på varenda konditori i hela Göteborg och tvinga dem att ta mig under sina vingars beskydd. Om jag gråter lite och överdriver mitt dalmål kommer det nog att funka.

Här är lite saker jag brukar fundera på:

Vad är det för skillnad på Coca-Cola Light och Coca-Cola Zero?

Varför vill man klä sig exakt likadant som sina kompisar när man går ut och festar?

I War Of the Worlds när all elektrisk utrustning slutar att fungera, varför står det då en man med videokamera och filmar när utomjordingarna kommer upp ur marken?

Om jag skriver i mitt testamente att det är okej att min pojkvän har sex med min döda kropp, utför han fortfarande en olaglig handling då?

Nej. Det har inte hänt något spännande i mitt liv idag heller. I natt såg jag och Jimmy på Forgetting Sarah Marshall, enda anledningen var att jag ville titta på Russell Brand. Mmmm. Russell. Är en väldigt bra skådespelare. Precis som jag ville se på hockeyn för att Henrik Lundqvist är sån himla bra målvakt. Ungefär som när Jimmy köpte Att Älska Som En Porrstjärna för att Jenna Jameson är en sån bra författare antar jag. Hööhöö. Nu ska jag ringa Jocke.

John Mellencamp - If I Die Sudden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0