5 Oktober.

Jag känner mig som ett runt vitlöksbröd. Igår och i förrgår lekte jag konditor och bakade kladdkaka med after eight och tårta med smördegsbottnar, kolasås och hallon toppad med vispgrädde och blåbär. Idag har jag lekt Rachael Ray och gjort panerad kyckling med ost. Jag är lite kär i Rachael Ray som sagt, hennes middagstips går inte av för hackor. Som panerad kyckling med ost, potatisklyftor och vitlöksbröd. Nu rullar jag fram och vill ta en promenad. Jimmy rullade sig fram till sängen och la sig där och sov istället så det blev ingen promenad. Stackars mig.

Jimmy hade kalas igår, så nu har jag träffat nästan hela släkten utom en farmor. Undrar om Jimmy någonsin kommer att träffa hela min släkt? Troligtvis inte med tanke på att jag inte ens gjort det själv. Det räcker nog med att han träffar de närmaste, för hans egen skull. Haha. Jag längtar tills jag blir gammal, då kan man bete sig lite hursomhelst och sedan skylla på att man är lite glömsk eller någon annan konstig åkomma som man drar på sig med åldern. Nu finns det ju visserligen de som beter sig lite hursomhelst i min ålder också, men att vara som dem är ingenting jag eftersträvar. Jag sparar det tills jag blir gammal istället. Då ska jag klä mig i kläder som skär sig, baka bullar hela dagarna och beskylla folk för att ha flyttat på mina saker när det är jag själv som förlagt dem.

Nu är det snart Gossip Girl. Följer jag ens Gossip Girl? Jag vet inte riktigt, jag följer det lite sporadiskt och idag är det ny säsong så då kan jag följa det. Blair är ju rätt så söt. Som en liten porslinsdocka.

Mitt mål är inte att dö med 2 miljoner på banken utan med 2 miljoner i skulder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0