2 Oktober.

Jag visste det! Ni tycker bara om mig när jag är bitter. Igår hade jag 52 läsare på bloggen, idag har jag haft 43 och i förrgår när jag bara var glad och lycklig hade jag minsann bara 34. Aj aj aj. Folk frossar verkligen i andras olycka. Jag säger då det. Era olyckskorpar! Nu kan det visserligen bara råka vara en slump också eftersom ni knappast vet vad som kommer att stå innan ni läser, men ändå. Jag tror att ni njuter av mitt bittra jag. Mitt glada jag är ganska genomskinligt.

Mitt glada jag är glad över att Elias åkte ur Idol. Och ännu gladare över att Linda åkte ur igår och Victoria i måndags. Hoppas att Jenny åker ur imorgon och sen är jag nöjd. Jag tror jag har något emot tjejer som har sönderblonderat hår, de faller mig inte riktigt i smaken. Känns lite för mycket trailertrash för min del. Linda hade visserligen någon konstig illröd nyans och jag gillar i allmänhet rödhåriga tjejer, men hon var bara skrikig och gapig så jag orkade inte med henne ändå. Undrar varför jag sitter här och tjafsar om Idol när jag borde ringa min man?

Naturgodiset står fortfarande kvar by the way. Det är bra, jag kanske är sugen på det på måndag när jag kommer hem från Jimmy. Det är lika bra att lämna det här rucklet i några dagar. Nu har lampan i hallen gått sönder också, det är en aning störande med tanke på att vi inte har några fönster i hallen & tv-rummet så det är ganska mörkt där nu och så är det så högt i tak att ingen av oss når upp att byta glödlampa även om vi står på en stol. Så det får nog vara mörkt ett tag till, Jocke är lång så han får byta den när han kommer och hälsar på. Det blir bra det. Nu ska jag ringa Jimpan.

Frankie Valli & The Four Seasons - You're A Song (That I Can't Sing)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0