2 Oktober.

Nu är jag färdig med talet och med Jimmys presenter. Härligt härligt. Nu kan jag njuta av en helkväll utan stress. Jag köpte naturgodis för jag var apsugen på det. Men nu när jag har ätit mat så är jag inte alls sugen på godis längre. Eller så var det efter att jag köpt det som jag inte alls var sugen längre. Jag har godis stående överallt som jag inte rör, det är ganska konstigt. 4 godisburkar i fönstret. 2 burkar pingvinpastiller på hyllan. Två chokladkakor i garderoben. Naturgodis i skafferiet. Det bara står där det står. Jag tycker nog bara att det är roligt att köpa godis. Chips däremot, det är nog min passion i livet för det kan jag inte spara på i mer än några timmar. Högst.

Jag känner på mig att jag kommer att bli som hon i Masjävlar. Alla är ju så himla Dalarna, Dalarna, Dalarna. Det kommer att bli sådär. Jag mår bra förresten, kul att ni frågar. Jag kommer hem 23-26 Oktober nästa gång och jag tänker inte gå ut i Falun, nej. Ja, ni får hälsa på när ni vill faktiskt, inte för att ni har frågat men... Bara så att ni vet.
- "Nu har jag bott i Göteborg i 10 år och ni har inte hälsat på mig en enda gång, ni vet ju inte ens vad jag jobbar med"
- "Van't så aggressiv, du jobbar på restaurang!"

Haha, jag förstår visserligen varför ingen frågar mig hur jag mår, jag är ju ändå bara bitter. Har ni förresten sett den nya Lambi-reklamen? Det är ett lamm som går runt inne i en stad och letar efter något, till sist hittar lammet en bal med Lambi-toalettpapper och lägger sig på det och sover och så säger en röst: Lambi - där du har ditt hjärta. VEM?! VEM i hela världen kom på det? Någon som har sitt hjärta i röven uppenbarligen, men fanns det ingen annan på hela Lambis PR-avdelning som kunde säga ifrån? Antagligen har alla på Lambi sitt hjärta i röven. Så. Nu har jag fått vara bitter över det också. Lovely.

Friendly Fires - Jump In The Pool

Kommentarer
Postat av: hogie

Roligt att både du och Musetröjan (http://skaegget.blogg.se) skriver om Lambireklamen. Och läskigt faktiskt. Kanske det är så att du och jag ska bli bittra granntanter som sitter och surar tillsammans på verandan när vi blir old, but damn fine, ladies?

2008-10-03 @ 12:24:22
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0