1 Oktober.

Uuuh. Såg på Yoshis bilddagbok att det varit första frostnatten i Sågmyra inatt. Uh, vad kallt. Jag måste nog köpa en vinterjacka innan jag och Jimmy åker upp för Elsas dop om några veckor om det ska vara på det viset. Jag ska inte klaga mer på att regnet öser ner här mest hela dagarna nuförtiden, hellre det än frost. Åtminstone än så länge. I mitten av november kommer jag att sakna snö så mycket att jag klättrar på väggarna, men än så länge är jag rätt nöjd som det är.

Idag har jag ätit pesto, det var första gången på länge. Konstigt, jag trodde nästan att jag skulle leva på pesto men än så länge har det bara blivit en gång. Kyckling däremot, det lever jag på. 4 dagar av 7 ungefär. Annars har jag mest sprungit runt på stan och letat födelsedagspresenter till Jimmy idag. Vad köper man till en herr Von Lindroos när man själv bara är en vanlig arbetarklassflicka? Jag kanske kan göra ett korstygnsbroderi med något fint ordspråk på. Synd bara att jag inte kan brodera, ordspråk däremot är jag rätt så bra på. Speciellt på att hitta på mina egna.

Nu ska jag borsta tänderna. Fasiken vad trött jag är nuförtiden trots att jag inte gör något vettigt alls om dagarna. Imorgon MÅSTE jag skriva färdigt mitt tal. Synd bara att internet bara fungerar lite när det själv vill. Borsta tänderna var det ja. Skriva till imorgon. Och hitta lite fler presenter till Jimmy. Köpa en engelskabok. Ringa massa samtal till vikariepoolerna. Kanske att jag går upp före klockan 11 för en gångs skull, och tar vara på dagen. Kanske. Jag lovar ingenting.

James Morrison - Love Is Hard


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0