Smittar rethosta genom bloggar?

Jag har rethosta. Host host. Hostar jag. Och så har jag mjölksyra i armarna för jag försökte göra en inbakad fiskbensfläta. Jag vet inte riktigt hur det gick, antagligen är den sned som satan. Men det gör ingenting för jag ska ändå gå och duscha nu, och så gör jag kanske en ny sen när håret är blött. Varför det nu skulle vara lättare då, det vet jag inte riktigt men det bara känns så.

Yes, mina fem röster på Robin hjälpte! Jag skojar. Jag röstade inte en enda gång, på någon. Jag sitter bara och skrattar åt allas skitnödiga moralpanik över att Anna åkte ut före Johan. Tjejer har inte en chans i den här tävlingen och blablabla. Sen att hälften av alla idolvinnare varit tjejer har inte med saken att göra. Och Johan KAN JU INTE SJUNGA! Vilket jag kan räkna upp ungefär 30 artister till som inte kan. Men Idol är ju en SÅNGTÄVLING. Nej, idol är en idoltävling. Och ärligt talat, hur rolig och intressant är Anna på en skala? Hon sjunger ju helt underbart, det är det ingen tvekan om, men hon är ju lika charmig som en deodorant. Att påstå att Idol är en sångtävling är ju lika dumt som att kalla Expedition Robinson för en överlevnadstävling.

Idag blir det fest. Det har min man och min fru bestämt. Jimmy skulle väcka Evelina klockan 9 i morse och tvinga henne till en glöggfrukost, men än så länge har han inte ens kommit ur sängen. Evelina har nog börjat glögga för sig själv. Fast å andra sidan har det inte börjats spela Rednex ännu så hon är nog fortfarande nykter. Själv ska jag hoppa in i duschen, och lägga ut lite grejer på tradera. Jag tror tyvärr de vinröda lackskorna åker, med tanke på att jag använt dem 1 gång på 14 månader. Höga klackar är inte min grej.

The Decemberists - Days Of Elaine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0