Jag hänger mig för kärleken.

Ah. Nu är jag lite lugnare. Har städat undan lite efter familjen och nu sitter jag och lyssnar på massa musik och funderar på om jag ska orka gå och handla frukostgrejer tills imorgon. Om jag ens behöver, jag kanske har så att det räcker en dag till. Man ska inte röra på sig i onödan på söndagar. Nu har jag visserligen redan gått fram och tillbaka till tågstationen idag och det är åtminstone 6 kilometer fram och tillbaka så jag har nog rört onödigt mycket på mig redan.

Jag har fått en skitsöt chokladkalender av Jolin. Med SuperDuperSchyssta SnällTomten på. Honom har jag aldrig träffat. Jag har bara träffat Överkåta Nersupna HockeyTomten. Men man ska inte klaga. Märta har till exempel aldrig träffat någon tomte överhuvudtaget för det kommer ingen tomte hem till henne för hon hatar allt och alla, det berättade hon för mig förra julen. Jag gillar hennes syn på livet. Den påminner ganska mycket om min.

Har jag sagt att jag saknar Jimmy? Jag saknar Jimmy. Jag skulle vilja åka till honom i några dagar men jag har för en gångs skull massa saker att göra den här veckan. Det känns konstigt. Tur att jag har min fru att leka med i alla fall. Vi ska bara slöa i tevesoffan hela kvällen. För annars brukar vi ju göra så himla mycket nyttiga hälsosamma och äventyrliga saker. Höhö. Dammit, colan är slut. Då måste jag ju gå och handla. Fuck you bajssnopp!

The Cure - Freakshow

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0