När hösten kommer och tiden gått för fort.

Jag vet inte vad det är med mig riktigt. Jag förstår inte varför jag har fått ett sånt himla bekräftelsebehov helt plötsligt. Inte sånt där "jag-måste-ligga-med-en-ny-kille-varje-helg"-bekräftelsebehov (har jag väl visserligen aldrig haft i hela mitt liv och kommer nog aldrig att få heller), utan mer ett... "Säg-att-jag-är-bra"-bekräftelsebehov. Det är nog något med hormonerna. Någonting om att inte Jimmy säger en gång i timmen att han är kär i mig så blir jag alldeles paranoid och konstig. Sen när blev jag sån? Det har visserligen bara varit så sen igår, men det är ändå jäkligt olikt mig...

Jag har väl helt enkelt blivit en sån där jobbig, krävande, kvävande flickvän. Snart kommer jag väl att börja ringa Jimmy en gång i kvarten för att fråga vad han gör. Ett-Steg-Framåt som Magnus kallar sin kusins flickvän för. Hoho. Sån kommer jag att bli. Eller som DPF, hon är också sån. Jag undrar hur de gör? Hur de orkar? Kan ni tänka er? Vad mycket tid det måste ta från ens eget liv. Nu har jag visserligen inget liv, så det gör ingenting. Jag skulle lika gärna kunna bli sån. Äntligen! Nu har jag hittat en mening med mitt liv.

Och vad är det med alla att komma på att de vill på Peace&Love nu när biljetterna är slut? Jag sa åt er! Redan i februari sa jag åt er! Jag sa att i år kommer de att ta slut jättefort, jag sa att i år kommer det att bli sjukt bra band, jag sa att ni ska köpa i tid. Men lyssnade ni? ICKE. Och nu sitter ni där.. Och äter mackor och tittar på utsikten.

Timo Räisänen - Didn't We Almost Have It All

Kommentarer
Postat av: Mia

jag har köpt! kommer bli superbra!

2008-05-22 @ 23:25:43
URL: http://www.miakatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0