Hela världens hunger samlad i mig.

Ooooh. Nu är jag sådär extremt trött på Falun igen. Såhär trött på Falun har jag nog inte varit sen innan jul. Men nu kryper det i kroppen på mig. Jag vill bara lägga mig ner och sparka med fötterna och skrika, som småbarn i affären när de inte får godis. Så vill jag göra. Men istället åker jag till Jimmy imorgon kväll. Sorry. Jag måste. Jag orkar inte med Falun just nu. Det är sånt som händer när jag har varit på Harry's. Jag vill mest självdö. Men om 2 månader är det Göteborg som gäller så jag ska väl inte klaga. Jo. Nu ska jag fanimej klaga. För jag vantrivs. Sådeså.

Men det känns rätt bra ändå. Mest eftersom det har varit extremt fint väder idag så det har varit njutbart. Skulle dock ha föredragit att ha varit i Sågmyra en sån här dag istället för i Falun, men men. Solen sken faktiskt i Falun också. Väldigt mycket. Jag borde haft mina solglasögon. Jag borde också ha ätit ordentligt för jag blev så hungrig att jag inte kunde koncentrera mig och körde bil som en kratta. Vadå växla ner innan man svänger? Vad ska det vara bra för? Det finns så många regler med bilkörning som är helt onödiga i mina ögon. Suck.

Under kvällen har jag lekt med Alva och Märta. Det var mest synd om Märta för hon var tvungen att ha trosor på sig när hon gick hit. Stackare. Annars var hon rätt snygg i röda stövlar och nattlinne. Själv fick jag agera IRL-klippdocka och hade till slut på mig en vit klänning, glittriga balskor, ett ljusblått sidenband runt midjan, ett rosa sidenband som svans och ett till rosa sidenband i håret. Det är ju så jag egentligen skulle vilja gå klädd om dagarna. Men det får man ju inte som 23-åring så istället har jag trist fått klampa runt i några svarta stuprör och ett lila linne idag. Hur roligt är det? Lite mer sidenband, det är vad jag behöver!

Nu måste jag packa inför min lilla rymning. Jag ska leka hemmafru medan Jimmy jobbar. Och så ska jag plugga förstås, det behöver jag. Undrar om det är klänningsläge? Imorgon är det det i alla fall. Det har jag bestämt. Frågan är om det är det i helgen. Det måste det vara för jag har nyss komponerat ihop en fin liten klänning av en väldigt gammal klänning. Det ingår sidenband. Vilken lycka!

Popsicle - American Poet

Kommentarer
Postat av: Evve

Hejsan! Är det inte smart att du åker och kollar på lägnegeten i Falöping i veckan, om du ändå är i krokarna? Bara en tanke som slog mig......

2008-05-27 @ 22:01:15
Postat av: Saturnine

HEJ SNUTTEGULL!

2008-05-27 @ 22:24:28
URL: http://saturnine.blogg.se
Postat av: Saturnine

HA HA, ööööh? Jag skulle bara säga att det är bra att du ska ha kvalitetstid med din ljuva kärlek, you go girl! Du är min lilla solstråle, KÄÄÄRLEK.

2008-05-27 @ 22:25:30
URL: http://saturnine.blogg.se
Postat av: evve igen

menar givetvis lägenheten i Göteborg när du är i Falköping:-)) Jag är så dum!

2008-05-27 @ 22:25:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0