Far å flyg AB.

Oj, som jag har flängt omkring de senaste dagarna. En hispig helg med hockey-VM, Göteborgs-besök (solen sken och jaaaaa, jag längtar som en gnu tills vi flyttar), chipsförbud, coca-cola unnande, Sicilien-planerande och en massa mys och bus med han med LIF-tatueringarna. Vad heter han nu igen? Ja. Skitsamma. Jag lyckades i alla fall få honom att köpa en rosa slips så att vi matchar på bröllopet. EN ROSA SLIPS! (Whipped, whipped, whipped.)

När jag kom hem till Sågmyra 22.45 i går kväll var det bara att hoppa in i bilen och sen bege sig av neråt Arlanda tillsammans med Johnen för att hämta mamma, pappa och Pippen. Jag var DJ och tvingade Johnen att lyssna på en hel del bra musik. Hoho. Annars såg vi mest förvirrade bilar här och var och mest förvirrad var kanske Johnen själv. 3.30 landade planet och Pippen har inte sovit en minut sen dess. Han har överenergi som en gnu. Nu springer han omkring med min tvättkorg över huvudet och leker spöke. Fast han är söt förstås. Och i extas över att det är snö ute. Två veckor på Rhodos kan nog göra det med en.

I söndags var jag labil och började stortjuta bara för att jag inte ville åka hem från Jimmy. Nu tröstar jag mig med att det bara är 4 dagar kvar till fredag. Och att det kommer att finnas kasureller i Falun i helgen. Kasureller är livet! Och langós och chokladmunkar dessutom. Jag får äta en chokladmunk i helgen faktiskt, i utbyte mot att Jimmy får en fylla. Och det får han väl då. Vad gör man inte för en chokladmunk?

Håkan Hellström - Himmel Blå, Himmel Blå

för jag köpte Håkan Hellström-boken i GBG och slukade den på ½ dag. aaah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0