Eddie Läck älskar Brynäs!

Jag är trött som en galning och vill mest sova. Igår blev det Lucky tillsammans med hela härligheten. Jag, Des, Jen, Storebror, Johnen, Däjjvid, Ida och Hanna. Det började med grillfest hos mig och avslutades med 5 pers i en dubbelsäng. Mittemellan det insåg jag att man inte ska ge Desireé en spritpenna på fyllan, Däjjvid lärde sig återigen att han inte tål sprit, Storebror la en hamburgare i bilen och lät den ligga där hela natten, Jen lyckades återigen tappa bort sin garderobsbricka och Johnen blev nedslängd från en balkong.

Det var helt enkelt en vanlig lördag. En vanlig lördag då vi tokbuggade på dansgolvet så en tjej blev alldeles galen på oss. En vanlig lördag då Desireé går fram till en totalt okänd kille och skriver: EDDIE LÄCK ÄLSKAR BRYNÄS! på hans arm. Med spritpenna. Som inte går bort. En helt vanlig lördag då Johnen får hårbotten full av hakkors och PERVO skrivet på armen. En helt vanlig lördag då Des och Johnen återigen fyllehånglade. En helt vanlig lördag när Jen blir kallad för "Hon i vitt". En helt vanlig lördag.

Som blev en helt vanlig natt då vi kom hem och Desireé gick loss med spritpennan ännu mer. Johnen invaderade grannens fest, kallade alla på festen för "Spädkalvar" och sedan åkte på spö. En natt då vi trängde ihop oss 5 personer i en dubbelsäng och jag lyckades somna trots att Jen och Des låg och tuttade på varandra hela natten. Jag skulle inte bli så full. 4 cider skulle räcka bra. När det sedan börjas shotta Dooley's, Jäger och Bacardi Razz så går det lätt överstyr. Jag var inte ett full dugg och HOPPA OM DU ÄLSKAR EDDIE LÄCK, funkar lika bra i Leksand som i Falun.

I morse blev det morgonpromenad till Däjjviid för att se hur dagsformen var. Klockan nio. Resten av dagen var det bara att städa och sen ligga i tevesoffan. Jag och Jen hade varsin soffa och växlade mellan Talang 2008, Alla Älskar Raymond, Desperate Housewives, Niklas Mat och Körslaget. Nu ska jag försöka skrubba bort ett FUCK THIS på min mage och tvätta lakan som är nerkladdade med svart tusch. JAG VILL HA FETT!

Sugarplum Fairy - She

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Fan, det där låter ju riktigt trevligt ;D

2008-05-11 @ 23:09:30
URL: http://saturnine.blogg.se
Postat av: Jcoke

Bättre än sådär blir det väl knappast? Livet på en pinne liksom!

2008-05-13 @ 10:52:01
URL: http://jcoke.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0