De sista dagarna är nära...

Idag fick jag besök av Jehovas Vittnen. Har de ingen vett i kroppen, vet de inte att man ska tänka på vilodagen så att man helgar den? De såg verkligen ut som Jehovas Vittnen också. En yngre man i rutig skjorta och beiga chinos, med ett sånt där typiskt mesigt utseende som bara passar på Jehovas Vittnen eller en geografi-lärare som inte kan förstå att resten av världen skiter totalt i olika bergarter. Bakom honom stod en tant som bara bligade elakt på mig. Hon hade också kläder helt i beige, råttfärgat hår och stod mest och snörpte på munnen.

Jehovas Vittnen berättade för mig att slutet är nära nu. Tecknen blir fler och fler. Snart kommer Gud att starta det sista kriget som får slut på alla krig. Snart ska Gud utrota jorden på alla onda och onaturliga människor. För det finns så mycket onda människor nu som gör så mycket onda saker, de förstör miljön! Jaha. Om Gud ska utrota alla människor som förstör miljön så kommer det att bli en väldigt tom planet. Men det är väl kanske det bästa för miljön förstås. Harmageddon är nära nu.

- "Men om det nu finns en sån kärleksfull Gud varför har han inte bestämt sig för att utrota ondskan tidigare?"
Frågade jag lite försynt. Ja. Det kan man fråga sig, tyckte Vittnena. Men det finns en mening med det också. Det står i bibeln. Det finns en anledning till att Gud har väntat så länge. Men nu så, snart, snart! Jag fick lite broschyrer också om att slutet är nära. Fast om man är orolig så är det bara att bestämma sig för att följa Jehova, då kommer man inte att bli utrotad under de sista dagarna. Puh, vilken tur att det finns en sån enkel utväg. För orka att bara försöka vara en god medmänniska. Då är det lättare att bli ett Jehovas Vittne.

The Walker Brothers - Make It Easy On Yourself

Kommentarer
Postat av: Martina

Tjena! gud vad det var längesen. Jag har inte köpt bilj till peace and love ännu finns det kvar? hur blir det med det?. Jag kommer antagligen jobba men kanske kan komma på fredagen eller nåt? Hur blir det med midsommar kan vi inte fira tillsammans som förra året? Saknar er ju så himla mycket. KRAMMMMMM!

2008-05-12 @ 00:15:55
URL: http://www.martinaeriksson.blogspot.com
Postat av: Martina

ok ska kolla om jag har råd att åka till peace and love då. Det var tal om att kanske jobba. Men vilket fall som helst skulle jag nog tycka att det kanske var roligare att sticka till England en weekend! Kanske spara pengarna till det. Nu är ju volvopengarna slut så har ju det lite knappert. Men vi kanske skulle kunna kolla priser och så för England?

2008-05-12 @ 10:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0