Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

Nu ska jag strax hoppa på bussen för att åka in till stan, möta upp Ceebs och sedan gå till Anna på filmkväll. Eller myskväll. Eller skvallerkväll. Eller äta gott kväll. Jag vill äta gott. Jag är sugen på smoothies, så det ska jag springa in på Hemköp och köpa. Pökmeh menar jag, inte Hemköp. Pökmeh.

Annars har dagen mest bestått av att fläta hår. Småtjejerna på dagis upptäckte att jag är bra på att fixa hårgrejer, så det blev till att agera frisör hela eftermiddagen. Undrar vem av dem som är ägare till hårsnoddarna på min handled? Jag ska nog lägga beslag på dem själv, jag behöver hårsnoddar. Hårband säger Martina och Evelina och jag förstår aldrig vad de menar utan tror att de menar band man har i håret, alltså hårband. Såna där tjocka man har vid pannan. Det gör de inte, de menar hårsnoddar. Hårsnodd, säger jag. Eller tofs. Har någon en tofs? Fast egentligen är ju en tofs det man har när de sitter i håret. Alltså själva håret.

Nu hungeryrar jag och bör äta något innan bussen går. Annars blir det synd om Ceebs och Kalix. Jag är inte snäll när jag är hungrig. Bussen går snart. I helgen ska Storebror och Jim gå på Lucky. Bara så att ni vet. Det är så jävla jobbigt att umgås med folk man är kär i, säger Storebror. Han är klok han. Inte någonstans.

Kommentarer
Postat av: Saturnine

ÄT KVINNA! ÄÄÄÄÄT! ;P

2008-03-13 @ 19:08:28
URL: http://saturnine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0