Bolla, bolla med mitt hjärta.

Jag är mätt som en gnu och känner mig rund som en ballong. Snyggtjock, yesyes. Det kan bero på att jag nyss satt i mig massor av tacolax, klyftpotatis, nachochips, guacamole, salsa och nån annan gojjig mumsig sås som jag slängde ihop. Jag är nog sämst i världen på att vara nyttig och på att plugga. För det är plugga jag ska göra nu. Även om jag är mer sugen på att baka en god kaka. Nej. Nej. Nej. Plugga. Faluns mark- och vattenplanering. Vindkraftverk. Det ÄR intressant. Nu bestämmer jag mig för det.

Annars är det mest roligt med Stefan Sundström, The Waterboys och Jason Mraz till Peace&Love. Även fast de var där förra året också. Amanda Jenssen är ju kul också. HA! HA! Hon är lite cool faktiskt, känns som att det skulle kunna bli ett nytt Lena Ph-moment. Även fast Lena är 400 gånger hetare. Det börjar nog bli dags att köpa den där biljetten snart om man ska få plats på campingen också.

Nu ska jag plugga i en timme eller två. Idag har jag för övrigt tatuerat mig. Eller Linnea tatuerade mig. Ett lila hjärta på handen blev det. Plus att jag har kärat ner mig i Theo. Blimey, vad söt han är!

Jack Johnson - Better Together

Kommentarer
Postat av: Anna

Tacolax.. det lät intressant :)

2008-03-05 @ 19:44:05
URL: http://annamortensson.blogspot.com
Postat av: Saturnine

PUSSPUSS ;)

2008-03-05 @ 20:09:44
URL: http://saturnine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0