Kan vi inte bara sluta låtsas?

Jag och Jimmy försöker komma på vad vi ska göra på midsommarafton. Någonting lugnt eftersom vi ska på bröllop tidigt dagen efter. Inte tidigt, men åtminstone såpass att det inte är läge att supa skallen av sig kvällen innan.  Och super, det är ju tydligen det enda som går att göra på midsommar. Eller äta midsommarmiddag med jordgubbsefterrätt och sen gå och sova. Men hur mobbat är det inte att göra det ensamma då? Nu är jag visserligen rätt mobbad så det vore väl kanske ingen större förändring. Jag vill bli vuxen. Men framförallt vill jag nog att folk i min bekantskapskrets ska bli utveckla sina hjärnor och bli äldre än 17 år. Det börjar bli dags nu.

Idag har jag jobbat 10 timmar. Mellan 9-19. Sen fick jag en blomma av min chef. Och en blomma av alla söta 6-åringar. De ska liksom sluta där nu. Och jag har nästan haft hand om dem sen de började på dagis. Åtminstone Elias och Linnea. Den allra första blöjan jag bytte i mitt liv bytte jag på Linnea. Jag satte den bak-och-fram dessutom. Hoho.

Nu är jag mest förkyld. Det rinner snor ur min näsa, gör ont i hals och huvud och känns väldigt febrigt. Så idag är jag rebellisk och struntar i min promenad. Eller så är jag klok. Man kan vara klok och rebellisk. Det är nog det jag brukar vara. Alla borde vara lite mer rebelliska. Sluta passa in i mallen så jävla mycket. Jag vill åka till Kuba. Inte till Kos.

Elliott Smith - How To Take A Fall

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0