Just chill, chill.

I morse hade jag tänkt sova ut. Det var mitt mål med dagen. Jag vaknade klockan åtta av att Pippen grät, så det var bara att traska upp. Efter en timme med Svampbob Fyrkant var han glad igen, då gick jag och somnade om. Kvart över tio vaknade jag av att någon hoppade på min mage. Det var Märta. "Varför sover du? Varför har du pyjamas? Ska du inte gå upp nu? Har du sovit här ensam? Hur länge ska Phillip vara kvar?" Jag fick faktiskt Märta och Pippen att leka till sist, om än mycket motvilligt från Märtas håll.

I morgon har jag inte tid att sova ut, då ska jag baka bröllopstårtor hela dagen. Jag har inte sovit ut på flera veckor. Jimmy säger att jag borde chilla och alltid har massa saker för mig. Neeej. Inte jag inte. Jag bara jobbar, pluggar, tar körkort och flänger runt i halva Sverige om veckorna. Men annars är jag rätt chill. Förstår inte vad han pratar om? Det kan vara för att jag var så trött att jag började gråta när jag var hos honom sist som han tycker att jag borde chilla lite. Men snart så. På tisdag. Då ska jag börja chilla. Sen ska jag chilla i flera veckor. På Peace&Love. På Sicilien. På Visingsö. Chill chill.

Nu ska jag kramas lite med Pippen. Kanske ta en promenad. Eller titta på OC. NEJ! Jag måste ju bygga ett hus till mig och Jimmy på Sims. Det är ett lite lagomt torsdagsnöje medan jag väntar på att Jimmy ska anlända någon gång inatt.

The Smiths - Girlfriend In A Coma

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Miss looooooov3 ;P

2008-06-21 @ 11:05:29
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0