Han kanske återföds till en isbjörn.

Jag har nyss sett säsongsavslutningen av Lost. Sayid är min nya idol. Nej. Kanske inte när han är HmHm och jobbar för HmHm. (Jimmy blir skitsur om jag avslöjar nåt som hänt under de senaste... uhm, tre säsongerna typ. Det är jobbigt. Kom ikapp för fan din dumkäft.) Men i avsnitt 13 i den här säsongen när han slogs mot den där Rambo-snubben. Då var han fanimej min idol. Jag brukar inte ens gilla slagsmålscener, men den här gillade jag. Jag satt nästan och hejade till och med. Heja Sayid!

Idag har jag kört till ÖB och tillbaka utan ett enda motorstopp och parkerade perfekt gjorde jag också. Både vid ÖB och vid Bergnils. Fan, vad bra jag är. Okej, jag kanske får panik varje gång det är dags för start i backe och jag har en bil bakom mig. Men det är ju bara petitesser. Det kommer jag fanimej ha resten av livet så det är ingen idé. Hit me med en uppkörningstid bara. Jag är redo. Ja, det förstås, jag kanske ska lära mig att bromsa innan jag svänger också. Mest för mina medpassagerares skull, själv gillar jag när det går undan lite.

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag jobba. Snart är det fredag. Jag gillar't! Jag luktar jordgubbe för jag köpte massa onödiga saker på ÖB. Face Scrub. Body Butter. Body Scrub. Home Spa. Blablabla. Allt med en doft av jordgubbe. Jag älskar ÖB. Jag ska ta med mig massor av saker som jag köpt på ÖB och ha hemma hos Jimmy. Vad gör man inte för att jävlas? Mitt hår gillar inte hans brat-balsam, det blir bara tovigt av det. Tacka vet jag 10 kronors balsam från ÖB. När jag blir stor ska jag bli White Trash och bo i en trailerpark. Som Fenton Spadrigs mamma. Hon är cool.

The Hives - A Stroll Through Hive Manor Corridors

Kommentarer
Postat av: hogie

Du verkar ha missat det bästa med ÖB. Allt man kan köpa på konserv! Korvkonserv, fruktkonserv, tomatkonserv, majskonserv. De har färdiga rätter på konserv, i fall man är uppe i bergen och sjukt hungrig. Värm konserven över elden. Färdig konsermat! Sjukt bra. Om man gillar att mumsa kött. Det ultimata vore helhetslösningar på konserv. Till exempel konsert på konserv. Med förfest, spelning och backstagefest. Fy fan vad gött.

2008-06-12 @ 14:59:17
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0