Fingervantar, sockerkaka, sandlåda, lekstuga.

Hemma igen efter Peace&Love. Ett Peace&Love som jag anlände till tillsammans med Jimmy, Asper, Jocke, Jonas och Kamelen. Kamelen försvann sen. Han var mest dyngrak hela tiden. Vi hade Stanley Kubrick Festival och Camp Pölsa var dumma i huvudet och fattade inte vad vi menade, hur mycket Pölsa Fan är man då? Tss, tss, tss.

Annars hade vi grymt trevliga grannar, och allt annat folk var också toppen. Umeborna, Lidköpingstjejerna och Lill-Håkan. Haha. Jag grät på The Hives men ännu mer när Håkan sjöng Kärlek Är Ett Brev Skickat Tusen Gånger. Då brast det och tårarna bara rann, den är finare än Brännö Serenad och aaj, aaj, vad ont den gör. Som vanligt missade jag nästan allt jag ville se, men det var värt det för allt skoj vi gjorde på campingen.

Som att supa ner Jocke på rödvin, eller köra travlopp, eller säga Fingervantar, sockerkaka, sandlåda och lekstuga på norrländska om och om igen. Asper är gay förresten. Jag och Johan käkade roadkill, när man ätit roadkill luktar man curry i flera dagar efteråt. Det uppskattar Jimmy. Jimmy går på repeat när han är full och att hoppa på honom när han inte är beredd kan resultera i många blåmärken och skrapsår. Att skjutsa Jen i kundvagn däremot efter att man dragit i sig några violgroggar går alldeles utmärkt. Precis som att smuggla med henne in på campingen.

Jag såg halva Snook. Alltså Oscar. Tror jag. Jag vet inte vem som är vem men jag satt inte längst fram i taxin. Däremot har jag en ny snygg The Hives tischa som Jimmy bjussade på. Jag hann inte med att äta nachotallrik och bästa överraskningen var en Ben&Jerry's vagn inne på festivalområdet. Vem kläckte den brillianta idén? Jag var i extas. Inte ett enda kort har tagits med min kamera, men så snart Jen, Asper, Hanna eller någon annan lagt upp några så snor jag dem och visar lite snabbt här.

Nu tvättar vi och packar inför Sicilien på tisdag. 6.55 på tisdagmorgon går planet. Vi har massor att tvätta. Jag har fått hem nya fina kläder ifrån USA, allt passade bra utom en klänning som var lite för liten. Jag skyller det på att jag gått upp 1,5 kilo under festivalen. Langos och roadkill, langos och roadkill. Pippen är här, han gillar Jimmy. Tror jag. Han kallade Jimmy för mongo och bjöd honom på godis som han snott av mig, så jag antar att Jimmy är godkänd. Det är han. Mycket Väl Godkänd. Sovdags. Jag är lite schleten och stressad. Sicilien nästa. Desidera uno giocare di hockey ricco e famoso.

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Hur säger man sockerkaka på norrländska? Pratar vi wannabe norrländska som dom pratar i Östersund eller riktig? VAAAA? Idag spöregnar det. Och åskar lite grann. Jag ska ut med Jill i spöregnet, not funny. BUHU.

2008-07-05 @ 13:34:23
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0