Lägesrapport Kolon;

Jag saknar Jimmy som fan. Jag hatar mitt jobb. Jag kommer nog inte att stå ut 2-3 veckor till här. Och jag vill inte plugga i Jönköping eller Eskilstuna så ni kan sluta ringa, skicka brev och mail och bara LÅTA MIG VARA! Kan inte bara alla låta mig vara? Speciellt barn som är över 6 år och uppkäftiga som fan. De borde låta mig vara när jag är trött och diskar. Fan. Jag är på grymt dåligt humör. Jag vill ha semester. Eller bara en annan sysselsättning. Nåja. Några veckor till bara.

Imorgon vill jag göra nåt. Picknick, picknick, picknick! Idag när jag var ute och gick så kom jag på att jag saknar mina kompisar som jag inte sett på 700 år. Jag saknar Anna, Ceebs, Sandylicious, Hanna, Ello, Clara, Josse. Ja. Det gör jag. Jag vill hänga i solen, dricka cider och skratta med musik i bakgrunden på Hannas små högtalare. Picknick, picknick, picknick! Champagne-frukost picknick! Det vill jag. Jag behöver nog umgås med någon som är över 20 år tror jag.

Nu ska jag leka med Storebror. Han ligger och sover på soffan. Varför han sover här och inte hemma hos sig vet jag inte. Men så är det. Undrar om han är hungrig? Jag är hungrig. Och trött. Det är nog därför jag är så jävla grinig. Och för att jag saknar Jimmy. Jävla Jimmy. Han är för bra för mig. Det är bättre att vara tillsammans med någon man inte är kär i för dem saknar man inte när man inte är med dem. Nu leka med Storebror och äta mat.

Weezer - Beverly Hills

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0