Hem till fattigdom och elände.

Hemma i Sågmyra igen. Jag är redan deprimerad. Jag försöker tänka positivt och njuta av allt jag kan göra i min ensamhet men det fungerar inte så bra. Egentligen tycker jag faktiskt att det är skönt att vara lite ensam ibland. Ta en promenad, baka, spela Sims, plöja igenom alla avsnitt av OC utan att någon stör och kommenterar att man snyftar sig igenom varannat avsnitt, lyssna på den musik jag själv vill, ta ett bad, skriva, läsa. Men just nu känns det faktiskt inte roligt alls. Just nu vill jag bara hoppa på första bästa tåg ner till Falköping igen.

Igår hade vi trevligt. Förfest med sällskapsspel och drinkar. FRESH MARGS! Jag och Jimmy utklassade DJ och Annica på Alias. Jag var dock lite sämre på Galenpanna, fastän det roligaste med det spelet var att se ut som en hippie. Jimmy såg mest ut som Björn Borg. Galning dansade Hula-Hula. Och andra roliga saker man kan hitta på. Chips och cashewnötter. Sen åkte vi till Skövde, utan Annica. Vi gick på en tråkig fest där alla bara ville spela Guitar Hero. Jag ska stämma uppfinnaren av Guitar Hero för att han gjort förfesten till ett tråkigt event. Det som brukade vara kvällens höjdpunkt är nu bara tråkigt tråktråk. Så vi gick från festen och gick till McDonalds istället. Haha. Sen satt jag och Jimmy och pratade engelska hela tågresan hem. Pratade och pratade, förolämpade varandra snarare.

Idag fyller Foppa 35 år. HURRA HURRA HURRA OCH GRATTIS! Jag har firat hela dagen. Öhm. Med att åka tåg då eller? Jag har 4900 som måste betalas till min kära hyresvärd i GBG. Jag har 2000 på kontot. Plus att jag behöver köpa en dator. Kan någon hjälpa mig att få ihop den ekvationen? Nej. Jag förstod väl det. Jag har massor av oanvända kläder här hemma. Dem kanske någon vill köpa? Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon. Puss och god natt i min ensamhet.

David Bowie - Heroes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0