Excuse me, do you have ostbågar?

Jag är hemma igen. Över natten. Kameran ligger på laddning inför helgens kommande bravader på Visingsö, så jag lägger upp bilderna när vi kommit till Jimmy imorgon. VÄRLDENS BÄSTA SEMESTER!  Mellan 35-40 grader varje dag, kanske lite väl varmt men som tur är så är Jimmy ingen stekare. Jag hatar stekare. Så vi har mest badat i havet, promenerat, promenerat, promenerat, lekt i poolen (kayman och vattensvin är favoritleken, förutom min vattendans), ätit som galningar, shoppat (en rosa väska med prickar och en rosett ÄR värd 500 kronor, vad Jimmy än säger) och traskat upp på Etna.

Nu ljög jag. Vi traskade inte upp på Etna. Det är 3000 meter upp för bövelen. Vi åkte buss, linbana och jeep. Det blåste förbaskat kallt, men var desto varmare vid kratrarna. På kvällen kunde man se lavan glöda på Etna, det var rätt coolt. Hur kan Italien få kalla sig ett mode-mekka undrar jag annars? De klär sig som man gjorde i Sverige år 2000. Fast det modet kanske är inne nu igen? Jag vet inte. Jag hänger inte med. Jag har köpt massa Balkan-Vodka. Balkan Vodka kostar 35 kronor för 70 centiliter. Jag har 3 flaskor som ska med till Visingsö. Och så har jag en liter Caipiroska Fragola här hemma på hyllan. Den får nog sparas till inflyttningsfest i GBG.

På Sicilien fanns det Pizza med Nutella på, det slår alla mina, Des' och Jennys perversa matfantasier med hästlängder. Pizza med Nutella? Jag testade inte. Däremot testade jag Nutella-glass med hela hasselnöttar i och... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, orgasm-stön. Säger jag bara. Italiensk pizza, grillad svärdfisk och risotto con funghi hörde annars till favoriterna. Plus att de hade mini-pringles. MINI-PRINGLES!!!

Nu ska jag sucka hänfört över min nya prickiga väska. Och min vita studentklänning som jag köpte 4 år för sent. Den måste tvättas, den har en fläck. Förresten allihopa, läs Bitterfittan; sjukt bra och tänkvärd bok. Det säger jag bara. Kille som tjej. Läs den. Framför allt killarna nästan, men tjejer också. Bitterfittan. Tvätta, packa upp och pussas med Jimpan. Det har jag inte fått nog av ännu, konstigt nog.

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Att steka är ju det mysigaste som finns! ;P MEEEP! Bra att ni kom hem ändå, jag var livrädd att ni skulle rymma och bosätta er i en katedral i Rom! Man vet ju liksom aldrig! PUSS!

2008-07-09 @ 12:34:39
URL: http://saturnine.blogg.se/
Postat av: jcoke

välkommen hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har haft sååååå roligt här hemma....jag trivs sååååååååååååååååååå bra i min...mitt rum!!!!!! Köpte du med mini-pringles till mig?????????????

2008-07-10 @ 01:29:41
URL: http://jcoke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0