Vakna farbror Kalle, det är din födelsedag idag!

Nej. Det är det inte. Men det är faktiskt MIN födelsedag idag. Woohoo. Grattis till mig. Hittills har jag inte fått någonting alls. Inte ens ett grattis från min käre far faktiskt, fast att han varit hemma hela dagen. Jag har däremot tvingat honom att åka och handla med mig, och han betalade allting också så jag ska kanske inte klaga. Nu är jag i bakartagen. Det börjar med snickers-muffins (jag har hittat på receptet själv, så jag kan inte lova att det blir gott. eller jo, det kan jag ju!) och sen efter jobbet är det dags att baka tårta. Det typ går för mig bara jag tänker på den där tårtan. Grrr.

Vidare har jag funderat lite på om de som skickar grattis-sms före tio är de som tycker minst eller mest om mig. Minst tror jag, eftersom det bara är väldigt jobbigt att vakna av sms jättetidigt på sin födelsedag när man borde få sova ut. Eller så är det de som tycker mest om mig eftersom de skickar sms så tidigt så de vet att jag vaknar av en trevlig grattis-hälsning. Isåfall är de som tycker om mig mest (eller minst): Jocke, (Klockan två inatt, och jag hade knappt somnat så egentligen var det inte så farligt.) Jimmy (klockan sex i morse. han ska få igen som FAN!), Desireé (runt 8-tiden. ovanligt sent för att vara henne faktiskt när det gäller födelsedagar. annars brukar hon vara på G vid sjutiden. haha.), Anna (vid halv nio ungefär tror jag?) och Denise (fast det var nog strax innan tio bara.). Jag ska komma ihåg er på era födelsedagar, var så säker. Jag vet inte ens om det är ett hot eller ett löfte. Haha.

Nu måste jag gå och ta ut muffinsarna ur ugnen. Och ringa jobbet och säga att jag blir lite sen. Det får man väl vara på sin födelsedag? Jag har unnardag idag dessutom. Hittills har jag levt på godis, coca-cola och jordnötssmör. Mmm... I'm lovin' it!

The Hives - A Little More For Little You

för att det är min födelsedag för bövelen : )

Kommentarer
Postat av: Annapanna

GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS! Älskade älskade Bosse ;)

2008-02-21 @ 14:56:55
URL: http://saturnine.blogg.se
Postat av: Anna

Grattis! Hoppas din dag är och har blivit fin :)

2008-02-21 @ 16:09:50
URL: http://annamortensson.blogspot.com
Postat av: Jessica

Grattis i efterskott! :)

2008-02-22 @ 10:19:44
URL: http://shoutoutloud.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0