Peppe Pepsodent.

För att jag är pepp. Samtidigt som jag är så trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen och huvudet känns jättetungt. Fast om jag blir sjuk så får ju Jimmy som han vill och kan gå ut och ragga fjortisar istället för att behöva vara med mig som är så tjock och slampig, så jag tänker minsann gå ut ändå jag bara för att förstöra nöjet för honom. Haha.

Nu ska jag börja göra mig fin. Jag har gått runt med bollar på huvudet idag för att håret ska bli lockigt, det gör ju ingenting om man är ful på dagis. Som jag brukar tänka. Fast det är förstås de dagarna då man är osminkad, ful i håret och jävlig som man råkar stöta på någon av de heta dagispapporna. Det finns visserligen bara två. Men ändå. Inte för att det spelar någon roll egentligen, det är bara det att det är så typisk. Som till exempel att de gånger man går på stan och ser ut som helvete så möter man alltid något gammalt ex, eller någon man tycker om eller liknande. Men om man har en riktig toppendag så ser man fan inte en jävel man känner igen. Så jag ska nog skita i att göra mig fin ikväll ändå.

Coca-Cola nästa. Kanske lite chips också? Eller något ätbart åtminstone. Och sen fixa maket, locka håret, åka bilen, lyssna dunket, sladda brackan. Ehm. Finns det någon som egentligen vet vad sladda brackan betyder?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0