Nu är jag kär och har börjat källsortera!

Eller något liknande. Norrköping är en mysig stad i alla fall. Vårat hotell var nog faktiskt värt varenda krona dessutom. Mest för att det låg granne med en restaurang som heter Gu Va' Gott och en godisaffär vid namn Gottegrisen. Kan det bli bättre? Jo. Det skulle vara frukostbuffén då. Det fanns ju brie-ost! Och melon. Jag blev alldeles lyrisk. Saknade dock en mini-bar i vårat rum, men men.. Man kan ju inte få allt.

Nåja. Det mesta gick bra. Trots kleptoman-dvärgar i bagageutrymmet på bussen som bet av en slang så att vi fick lov att gå FLERA MIL med tunga väskor för att ens komma in i Norrköping. Sen att vi gick vilse och gick några kilometer på jakt efter hotellet behöver vi inte ens prata om. Fredagkvällen inleddes sen med middag på Gu' Va' Gott och sen hade vi fest på hotellrummet. Längre än så kom vi inte. Inte fick jag sova nåt på natten heller för Evelina låg och sms'ade hela tiden. Nu är det möjligt att Evelina har en annan historia om att det var jag som pratade i telefon halva natten, men det är inte sant. Inte alls.

Lördagen tillbringade vi framför en oerhört spännande High School-film på hotellrummet. Det var så spännande att vi inte ens kunde gå och duscha. Sen gick vi för att möta Jolin, som lyckades få hela personalen på New Yorker att hata oss då hon inte brydde sig märkvärt om att de stängde utan gick runt i godan ro och pratade i telefon och provade kläder medan personalen låste alla utgångar som fanns och tittade strängt på mig och Evelina som förgäves försökte få kontakt med Jolin. Till sist fick vi ut henne.

Så var det dags för Melodifestival och lite förfest på hotellrummet, för att sedan gå vidare hem till Kalle och ha ännu mer förfest. På vägen därifrån skulle Evelina guida mig, och OH SÅ BRA hon hittar i Norrköping. Det var tur att vi hade Roger(?) med oss som visade vägen till Otten. Otten skulle vi visserligen inte gå in på för där var det bara trashigt, men om vi var sugna på slagsmål och att springa runt i bar överkropp så är tydligen Otten the place to be.

Vi gick till Hugo istället. Om min ambition någon gång sviker mig och jag får för mig att jag inte orkar plugga då ska jag tänka på Hugo. Eller Sticky Fingers. Eller vilket uteställe som helst som finns i den stora världen utanför Falun. I andra städer finns det uteställen som spelar bra musik, dessutom befolkas dessa uteställen ofta av snygga pop-/rockkillar istället för sluskiga hockeyidioter med kåta fjortisbrudar efter sig. Så om jag någon gång känner att jag inte orkar plugga då ska jag komma ihåg hur roligt det kan vara på ställen som inte är Harry's i Falun, bara det ger mig energi nog till att skriva en uppsats på 300 sidor med en gång faktiskt.

Sen rumlade vi hemåt i natten och jag skulle leka städerska på hotellet och springa runt och skrika: "CLEANING!" Istället somnade jag nog ganska direkt när vi kom hem. Och var inte ens bakis idag, vilket kan bero på att jag var jätteduktig på krogen och drack varannan vatten, precis som Ebba säger att man ska göra! Haha. Frukostbuffén missade vi tyvärr, men tog en thai-buffé lite senare istället. Jag borde ha ätit mer för mitt tåg blev såklart försenat så jag nyss kom hem och nu är jag hungrig. Snart nästan på aggressiv-nivå.

Nu ska jag fortsätta mobba Jimmy för att han var väldigt full i fredags och inte minns alls vad han sagt. Hoho. Jag ska nog lura i honom att han sagt massor av saker som han inte alls sagt. Mouwahaha. Storebror har kommit hem från Thailand men ligger på lasarettet med någon konstig sjukdom. Klamydia säkert. Typiskt honom. Snart vankas det födelsedag och nu ska jag tydligen inte alls få gå till Mösseberg på lördag. Jag som sett fram emot det så mycket!

Marit Bergman - Can I Keep Him?

Kommentarer
Postat av: Mia

åh hugo är härligt. dock tog det mej två utekvällar där för att fatta att det var två olika dansgolv :P haha.

2008-02-18 @ 11:14:33
URL: http://www.miakatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0