Fritiof Andersson min gamla barndomsvän.

Jag har just den raden på hjärnan. Och har haft så sen jag vaknade i morse. Tråkigt nog är den raden det enda jag kan på hela låten så jag fick lov att sjunga just det om och om igen. Till Jimmys stora glädje. Haha. Annars har jag lärt mig att om man vaknar klockan 10 och är pigg så bör man gå upp då. Inte lägga sig och somna om igen till klockan 13. För då blir det helt enkelt så att man blir kvar i sängen till 14.50, vilket är mindre bra när tåget hem går 15.11. Och nej Anna, jag vet vad du tänker för snusk. Men bara glöm det. Okej?

Det var ju trevligt att se Falköping i alla fall, det var som hemma fast annorlunda. Och så kanske jag inte fick se så mycket heller. Tågstationen, Ica Supermarket, Jimmys lägenhet, DJ's lägenhet. Ja, sen var det bra så. För varför ska man gå på krogen när man kan sitta hemma och titta på klipp från Robins på Youtube istället? Det är ju nödvändigt att supa sig full för att göra det. Men roligt var det, och det är väl huvudsaken.

Nu är jag trött. Jag funderar på att ringa till jobbet imorgon och säga att jag lider av en förlossningsdepression. Fast jag har en känsla av att de inte kommer att tro mig. Det är just typiskt det. Har jag berättat att Jimmy inte vet vad en socialist är? Hahaha. Det förklarar ju varför han är moderat. Uuuh, jag ryser.

Förövrigt är det väl värt att tillägga ett stort GRATTIS till OS-Calle som tog junior VM-guld i sprint igår. Oj oj. Ända sen han var typ 7 år har jag kallat honom OS-Calle, och nu börjar det hända grejer. Det var väl det jag visste! Eller så började jag bara kalla honom så för att det stod så i en artikel om honom i en tidning. Men det hör inte till saken, för nu heter han nog snart OS-Calle på riktigt om han ska fortsätta såhär.

Kate Nash - Pumpkin Soup

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0