Brainfreeze.

Jag tror jag fick hjärnsläpp på Systemet idag. Jag fick lov att ringa sötaste Kalix och fråga henne vad hon ska dricka för någonting, men det slutade nog med att vi pratade om allting annat medan jag mest gick och plockade i lite vad som helst i korgen. Så nu har jag 4 cider, en vintetra och en flaska bailey's. Och vad har jag tänkt göra med det? Hur har jag tänkt dricka det? Ska jag hitta på någon slags Silvermink with a twist of Bailey's? Nåja. Det löser sig väl. Det viktigaste är ju trots allt att man blir full!

Förövrigt är ljudet i min nya mobil hur dåligt som helst. Jag hör ungefär hälften av vad folk säger. Så när Des ringde idag och skulle höra om jag ska med till IKEA på måndag så hörde jag ungefär... Ja. Jag vet inte. Jag uppfattade så mycket som någonting om en matta och att vi är rädda för att träffa varandra på fyllan. Jag berättade att jag drömt mardrömmar om att hon hånglar med ja, ni vet. Någon. (Sen när fan blev jag blogg-blyg?) Och Des tror att jag ska få en flipp och döda henne. Ska jag vara helt ärlig är nog risken större att vi båda ställer oss och störtgrinar. Men vi bestämde att det är bättre att vi undviker varandra helt och hållet, haha.

Nu är jag mest arg över att jag lyckades somna under Hollyoaks så jag missade allting. Det förstås visserligen fortfarande delarna innan de delarna jag så maniskt följde i Newcastle så jag vet ju ändå vad som kommer att hända, men ändå! Hollyoaks, det är viktiga grejer. Det lärde jag mig i Brighton, och sen lärde jag mig nog inte så mycket mer.

Queen - It's A Hard Life

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Det är bra med lite olika saker i alkoholväg, he löser sej allti! ;D Ikväll, då jävlar!

2008-02-29 @ 11:52:19
URL: http://saturnine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0