Vem kysste Elin, bakom ryggen på Marie...

Såhär brukade Storebror sjunga när den låten var populär:

"Vem kysste Malin, bakom ryggen på Peji,
var det den store Peter som hon var förälskad i?!
"

Ja, det är humor, det är humor. Det tyckte inte Malin minns jag. Men jag och Storebror. Vi har visserligen nästan alltid tyckt att saker som ingen annan tycker är roligt är roliga. I jul hade vi till exempel extremt roligt åt att vår pappas klocka pep jättehögt varje hel timme. Och med det menar jag faktiskt jättehögt. Jag undrar om han sover med den på sig? Stackars min mamma isåfall. Jag tyckte det var jobbigt bara att behöva lyssna på det om dagarna.

Nu ska jag leta på mig någonting att äta. Sen ska vi väl gå och handla någon slags efterrätt tills imorgon. Jag vet inte vad jag ska hitta på. Det måste ju vara nåt lyxigt, och helst utan choklad för vi kommer nog att vara mätta nog på förrätt och huvudrätt redan. Ikväll ska jag på slottsvandring i Landala, det blir allt nåt att berätta för barnbarnen det!

Miss Li - Ba Ba Ba

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Nu åker jag heeem den .. vad det nu blir, på lördag i alla fall! Och då har jag inte sett dig på ett helt jävla år, säger vi, och då blir jag grinig. Du vet. Jag saknar dig! Solstråle! Jag har kört min skoter och nu vill jag inte lämna den alldeles ensammen :( noooo.. PUSS!

2008-12-30 @ 16:29:16
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0