Var det den stora poeten som hon var förälskad i?

Jag känner att jag och bloggen börjar glida ifrån varandra. Jag vet inte varför. Jag tror det är för att vi bara har internet på Jimmys dator så det blir knappt att jag sitter där. Jag måste börja bonda med bloggen igen. Kanske ha en kickoff, eller så tar vi helt enkelt nya tag när det nya året börjar. Det beror nog också lite på att jag inte har något liv så jag har ingenting att skriva om. Hejhej, idag har jag varit arbetslös och gjort ingenting. Hejdå.

Idag har vi faktiskt varit på IKEA, vi kom knappt hem med någonting. Ett överkast, en stekspade, ett durkslag och champagneglas. Vi handlade för mer pengar på Willy's idag än vad vi gjorde på IKEA. På Willy's köpte vi visserligen allting till våran nyårssupé så det var kanske därför. Vi köpte inte alls allting, jag ljög. Vi köpte ingenting att ha till efterätt. Just nu vill jag inte ens tänka på efterrätt. Jag är för mätt efter våran middag bestående av kycklingfilé, bakad potatis, bönsalsa och nån sås som jag blandade ihop med cremé fraiche och sambal oelek och lite annat smått och gott. Dagens dinner ska jag börja med, istället för dagens outfit. Mat är roligare än kläder.

På tal om kläder borde jag verkligen lära mig att tänka innan jag pratar då jag och Jimmy pratade julklappar.
Jag: "Du får säga till om du inte gillar det du ska få av mig i julklapp!"
Jimmy: "Jadå, det tänker jag göra!"
Jag: "Eller nej, det får du inte... Du får låtsas gilla det och ha den på dig då och då... OJ!"
Sen kröp jag ner under täcket, gömde mig och kände mig dum medans Jimmy låg och asgarvade. Jag försökte bortförklara mig med att det finns massor av saker att ha på sig, men det gick sådär. Jimmy är bäst förresten för jag fick den prickiga klänningen från MQ som jag velat ha så länge. För prickiga klänningar är det ju brist på i garderoben. Nej, men nu fick de prickiga klänningarna en till prickig kompis. De matchar mina prickiga ben och armar.

Nu tittar vi på hockey. Nej. Jimmy tittar på hockey, han är mest trött idag så jag passar upp på honom. Går och köper chips och sånt. GUD, VAD JAG ÄR GULLIG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0