Uppsnärjd i det blå.

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen! Nja. Kanske inte riktigt. Men du får 1 kg kycklingfilé för 40 kronor på Willy's den här veckan. Det är inte dåligt, säger jag som tycker att man borde äta kyckling varje dag. Nästan. Jag köpte ändå bara ett kilo. Sen var jag dum och köpte te. Jag får inte köpa te för Jimmy. Jag tror det har något att göra med att vi kommer att ha te i överflöd när vi flyttar ihop. Jag tror det i sin tur har något att göra med att svärmor säljer te i sin lilla affär. Men jag var jättesugen på chai-te. Eller nej, egentligen var jag sugen på pepparkaka. Men chai-te smakar pepparkaka och det får duga en måndag. Och jag orkar inte vänta två veckor tills vi bor ihop på att få mitt chai-te. Så jag köpte te.

Hur gammal måste man förresten vara innan det är legitimt att börja prenumerera på Allas? Det måste ju vara lägre åldersgräns än på Allers? Eller Hemmets Journal, det måste vara äldst. Hemmets Journal hade min farmor, och hon var faktiskt över 90 år. Jag får nog fortsätta att snatta recept ur min mammas Allas tills jag fyller 30 i alla fall. Allas har de bästa kakrecepten. Det är allmänt känt. Jag och Josse började diskutera det redan på gymnasiet. Min mamma lämnade en Allas här när de åkte hem igår, det var ju tur för mig det.

Det smäller jättehögt här utanför ungefär var sjunde minut. Jag är sjukt sugen på att gå fram till fönstret och titta vad det är som låter, men eftersom alla grannarna mittemot bara ignorerar det och fortsätter att laga sin mat och titta på sina teveprogram så vill ju inte jag verka som värsta nyfikna lantlollan och gå och titta. Fast hey, jag är ju en lantlolla. Nu tittar jag!

The Supremes - Your Heart Belongs To Me

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0