Snälla, skicka ett vykort för jag undrar så.

För första gången på 5 år är jag inte ute på juldagen. Det känns helt sjukt skönt att slippa hypen runt det. Istället har jag lekt med Pippen och sett på Pirates 2, som jag inte sett förut men ändå känner igen allting i. Alltså måste jag ju ha sett den förut? Men hur, när, var? Jag äter chips och dricker fanta också. Jag får äta chips, jag måste helt enkelt äta chips för jag har inte råd att köpa kläder i min storlek. Så jag måste passa på att äta upp mig till min gamla storlek igen. Bäst att passa på hos mor och far där det finns gott om mat.

Julklappar har jag fått idag också. En matberedare med tillhörande mixer. Skräll! Nej, det var det enda jag önskade mig så det var ingen skräll. Och nöjd är jag också. Annars var det mest strumpor & kokböcker & kort på brorsbarnen och sånt där. Nu vill jag åka hem och leka med min matberedare. Och som vanligt lyckas jag och Yoshi pricka in så att hon kommer till Sågmyra precis när jag åker tillbaka till Göteborg. Jag kommer aldrig att få se den där lilla Sarah i verkliga livet tror jag. När jag väl får göra det är hon antagligen 10 år och kan inte kallas lilla Sarah längre.

Nu ska jag återgå till Johnny Depp, som är den enda som gör de där filmerna värda att se och i fyran kommer ju Russell också, då kan det ju till och med vara värt att se den på bio. Mmm... Russell. Sen ska jag sova för jag ska ringa och väcka Jocke imorgon, och så ska jag åka skidor med Pippen och leka med Märta och Alva. Det måste ju hinnas med nu när man är hemma. Märta är ju faktiskt min bästis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0