Skyll dig själv, ingenting händer här.

Jag håller fast vid att det ska bli rätt skönt att flytta till Krokslätt, grannarna i det här området blir bara knäppare för var dag. Nu pratar jag inte bara om det faktum att farbrorn i lägenheten på andra sidan gatanpraktiskt taget hänger ut genom fönstret halva dagarna, eller det faktum att någon kom och lånade Evelinas verktygslåda och aldrig lämnade tillbaka den trots otaliga lappar och påminnelser i trappuppgången. Det är också grannen som bor här bredvid som alltid måste börja spela gitarr vid tolv-ett varje natt och kan ungefär två ackord. Grannen snett nedanför mig började en lördagsnatt att kasta tennisbollar med de som gick förbi nere på gatan och stod sedan och skrek: "ARGEENTIIIINAAAA!" för full hals.

I natt hade grannarna ovanför julfest, eller lussevaka eller någonting liknande. De spelade julmusik och en kille sjöng med för kung och fosterland till varenda låt. Inte en ton rätt tog han, men han var lika glad för det. När han hade kommit igenom halva O, Helga Natt fick grannarna nedanför nog, balkongdörren åkte upp och så hör man någon ropa: "HALLÅ! JUSSI BJÖRLING DÄRUPPE! HÅLL KÄFTEN FÖR FAN!" Följt av ett oändligt bankande. Då upphörde julmusiken. Och ersattes av 80-talshits istället. Det hade den andra grannen tydligen inga problem med för han gjorde inget mer väsen av sig. Själv låg jag i min säng och bara njöt av underhållningen.

Nu ska jag fortsätta med flyttpackandet. Jag flyttar i övermorgon förresten, det verkar ha undgått de flesta i min bekantskapskrets. Jag flyttar i övermorgon. Fast jag har nog fanimej nyss börjat greppa det själv. Jag är inte bra på att packa, organisering är inte min tekopp. Jag bara slänger ner allt i kartongerna och förundras över hur lite som får plats när jag packar jämfört med hur mycket min mamma skulle ha fått plats med. MAAAAMMAAAA!

The Teen Kings - An Empty Cup And A Broken Date

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0