Och du svarar: "Cha, cha, cha, cha".

Hur fan kan man sitta och vara sugen på lättsaltade chips? Utan dip ens. Bara lättsaltade chips. Det är inte ens gott. Ändå sitter jag här och fantiserar vilt om lättsaltade chips. Så vilt som man kan fantisera om lättsaltade chips också, det finns inte så mycket att fantisera fram om dem. Mer än att jag äter dem. Men det vildaste i fantasin är nog att det är gott när jag äter dem. Helvilt.

Idag har jag varit duktig och fixat med massa papper, skaffat mig en tvättid tills på fredag så jag slipper ha massa smutstvätt med mig i flytten och så har jag varit busig och köpt mig en röd kofta. Men den kostade faktiskt bara 70 kronor och jag har velat ha en röd kofta jättelänge så det är inte mer än rätt. Jag behöver den för att jobba på min julstämning. Något annat jag behöver jobba på är att köpa julklappar, inte en enda har jag köpt ännu. Men det är ju faktiskt flera veckor kvar. Åtminstone två. Och jag har en flytt att koncentrera mig på i första hand. Mmm. Flytta.

Nu ska jag dricka chai-te och titta på eftermiddagsteve. Eller flyttpacka. Nej. Eftermiddagsteve. Flyttpacka kan jag ju roa mig med hela helgen. Vi kommer inte att ha något internet när vi har flyttat, den tanken irriterar mig lite. Fast inte lika mycket som tanken på att jag inte har någon glöggtunna. Eller en kandelaber.

Distance - Headstrung

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0