Och alla flickor har gått hem.

Idag tvättar vi. Och städar. Det sistnämna har vi inte kommit så långt med ännu, jag har städat toaletten i alla fall. Men jag drar mig för att dammsuga, som vanligt. Min mamma har nog rätt i att jag är allergisk mot dammsugaren. Annars så undvek vi att trängas med 500 000 göteborgare på stan och åkte ut till Backaplan istället. Jimmy köpte brännskivor, så duktiga på att julshoppa är vi. Jag köpte munkar. Mmm... Donuts. Dem ska jag avnjuta sen när vi städat och tvättat färdigt. Och julpyssla ska jag göra lite grann också, men det tycker jag bara är roligt.

Som vanligt är det något fel på mig för när alla andra heter "Äntligen hemma i Falun!" eller "Idag bär det av hemåt, wieee :)" på sin status på Facebook så tycker jag bara att det ska bli jobbigt. Jag vill inte packa. Jag vill inte sitta 6 timmar på ett tåg. Jag har verkligen noll julstämning. Men å andra sidan finns det tydligen en massa snö däruppe så då kommer jag nog i stämning. Det är nog mest tågresan och packandet jag fasar inför. Väl hemma i snön blir det nog bra. När jag får klä julgranen, äta prinskorv & Stefans potatissallad och gå lååånga promenader i Sågmyra. Det gillar vi.

Nu ska jag dammsuga. Nej, först julpyssla utifall att det blir stökigt så dammsuger jag efteråt. Bra plan. Undrar hur länge jag kommer att kunna skjuta upp det här med dammsugningen?

Fatboy - Springtime

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0