Nu kan du få mig så lätt.

Nu är jag trött på att packa. Nu vill jag äta någonting gott och pussa på Jimmy. Det är dock lite svårt då Jimmy befinner sig i Falköping och jag i Göteborg. Imorgon däremot är vi båda i Göteborg och jag kommer att kunna pussa på honom hela tiden. Nåja. Nästan hela tiden åtminstone. Egentligen borde jag äta massor av lax, titta på O.C och lyssna massor på Håkan eftersom det antagligen kommer att bli ont om sånt i framtiden. Åtminstone laxen, det andra kommer jag ju att göra vare sig Jimmy vill eller inte. I mitt kök kan jag göra det hela tiden. Jag, Håkan och kandelabern. Vad bra vi ska ha det medan Jimmy sitter och tittar på hockey i tv-rummet.

På tal om hockey så förstår jag inte varför alla Stockholms-lag ska skämma ut sig hela tiden. Eller deras fans åtminstone. Det är ju ingen fördom från min sida att stockholmare är dumma i huvudet, det är ju 23-års erfarenhet. Dumma AIK'are som spottar på min stackars lilla Eddie. (JAAAA, jag vet att Eddie också är från Stockholm, men han står väl ändå inte och spottar på sig själv.) Alltid när det kommer något Sthlms-lag upp till Leksand så blir det bara massa töntigt tjafs, det är bara för att alla Stockholmare är dumma i huvudet och avundsjuka på oss dalfolk för att vi helt enkelt råkar vara bäst på det mesta. Snygga är vi också. Åtminstone jag.

Jag berättade för Desireé igår att alltid när jag går på stan och någon tittar på mig så är inte min första tanke: "Ser jag konstigt ut på något sätt?" Nej, istället om det är en kille som tittar på mig så tänker jag att han tycker att jag är snygg, om det är en tjej som tittar på mig så tänker jag att hon tycker att jag klär mig skitsnyggt och har snygg stil och är det en gammal tant eller en farbror så tänker jag att de tycker att jag är söt och ser trevlig ut. Mest för att gamla tanter och farbröder har en förmåga att komma fram till mig och berätta för mig hur fin jag är. Det händer läskigt ofta faktiskt. Nåja. Det jag funderar mest på är om detta är ett normalt beteende eller om jag har någon slags form av hybris?

Nu ska jag äta något, sen ska jag duscha och sen är det dags att fortsätta packa och städa. Boooriiing.

Shout Out Louds - 100 Degrees


Kommentarer
Postat av: Saturnine

Packa bör du annars dör du! :P Idag såg jag en prickig tröja och tänkte på dig <3 Jag saaaknar dig!

2008-12-13 @ 17:41:48
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0