Jag undrar vad som händer i vår del av stan.

Nu har jag avklarat den obligatoriska skinksmörgåsen med äppelmos och varm choklad till frukost. Sedan har jag avklarat en julaftonspromenad i snön så jag fick andas lite. Och träffat Elias, nu är hela min jul gjord. Han var lika söt som vanligt, kanske någon centimeter längre än sist. Jag antar att man som sexåring växer en del på ett halvår. Jag har dessutom köpt polkagriskäppar att ha i granen och varit på Trend & Tradition och köpt guldiga julgranskulor.

Så nu kan jag åka hem igen. Nu är jag redo. Kanske. Storebror blev tillsagd att köpa blockchoklad och pepparkakskryddor så jag kan göra lite julgodis. Sen om han gjorde det är ju en annan femma. Vaarfööör är hela min familj hela tiden där jag är? Jag behöver en semster efter den här semestern tror jag. Det är inte det att jag inte uppskattar att hela tiden få höra hur fel allt jag gör är, det är bara det att... Jag faktiskt inte uppskattar det alls.

Nu ska jag rymma ner i duschen för Storebror tar upp hela rummet. Vi firar jul imorgon eftersom ingen vill vara med oss idag. Jag vet inte om de vill vara med oss imorgon heller, men då måste de. God jul heter det väl även om det inte känns så.

Manic Street Preachers - Suicide Is Painless

jämfört med den här julen alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0