Jag hade hoppats på något, hoppats på något.

Nu är det mesta färdigpackat, förutom det som inte får plats någonstans. Jag får nog ta och låna en banankartong av Evelina tills imorgon. Det är ju något pucko som har proppat min garderob full med kläder och så får JAG sedan lov att packa ner dem i massa lådor och väskor. För jag kan ju inte tänka mig att det är jag som är en sån shoppingmissbrukare... Det är jag faktiskt inte, jag har köpt ett klädesplagg sen i juli nu när jag tänker efter, alltså måste det vara någon annan som stoppar in massa kläder i min garderob. Jag skyller på Evelina,

Jag vet inte riktigt när jag kommer att kunna blogga igen, det kan bli ikväll, det kan bli när jag kommer till Sågmyra för julfirande, jag vet inte. Men oroa er inte, jag kommer att vara i Krokslätt och ha det bra. Plocka vuxenpoäng galore. Ett körkort och en bebis på det här så är vi i mål. Ett jobb ska man tydligen ha också, men det räknas inte i Göteborg. Här har nästan ingen jobb. Här räcker det med sambo, körkort och bebis. Och att man betalar på spårvagnen.

Nej. Nu måste jag plocka ur mitt skafferi. Sen är det dags att gå iväg till mitt nya hem. Hur ska jag klara mig utan Evelina? Jag tror inte alls att Jimmy kommer att vara lika pigg på att springa runt i lägenheten och skrika: "JOOOOHAAAAN!!!" Nåja, det är bara 2,5 kilometer bort så jag ska nog klara mig. Dessutom ska jag ju hit igen både imorgon och på tisdag. Hejdå. Nu går jag och blir sambo. Ja, det känns bra. Nej, det är inte nervöst. Ja, jag tror att det kommer att gå bra trots att jag och Jimmy inte tycker likadant om någonting i hela världen. Vi tycker om varandra, det är huvudsaken.

Eldkvarn - Fångade I Tiden Som Går

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Det är så tomt utan dina uppdatering gråter en skvätt



2008-12-16 @ 21:12:14
URL: http://saturnine.blogg.se/
Postat av: Saturnine

UppdateringAR heter det!

2008-12-16 @ 21:12:45
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0