Du fattar ingenting.

Just nu är jag sådär alldeles jättearg så att jag egentligen bara skulle vilja lägga mig och skrika och gråta på marken, eller vräka ur mig massor av fula ord på en gång, eller kasta sönder saker, eller... Jag vet inte. Jag är åtminstone alldeles för arg för att kunna tänka klart. Och det är väl vida känt vid det här laget att jag inte är världens snällaste person när jag är arg. Jag önskar att jag vore ett barn så jag fick bete mig som man vill göra när man är arg.

Jag hatar pengar. Jag hatar att vara beroende av pengar. Jag hatar att låna pengar av folk för man blir så jävla beroende av den personen då. Och helt plötsligt innan man vet ordet av så kommer det som ett jävla hugg i ryggen. Jag ska bli en självförsörjande eremit som har en liten stuga i skogen och inte är beroende av någon eller något, framför allt inte av pengar. Jag ska ha en liten vävstol och en symaskin så jag kan göra mina egna kläder av ullen från mina får. Jag ska odla små grönsaker och ha massa fruktträd i trädgården. Jag ska ha några kossor som ger mig mjölk så jag kan göra ost och smör. Jag ska odla vete och havre och kanske lite korn också.

Synd bara att jag inte kan sy. Synd bara att jag inte har speciellt gröna fingrar. Synd bara att jag inte kan någonting alls om skörd och odling. Synd att jag tycker att kossor luktar äckligt och att jag inte skulle stå ut med att mocka deras skit. Synd bara att jag inte skulle orka gå upp klockan fem på morgonen för att mjölka. Men jag kanske kan lära mig allt det där. Så jag slipper vara så beroende av pengar. Och av andra människor.

Nämnde jag att jag är arg? Jag gråter mest när jag är arg, sån har jag nog alltid varit. Och så tycker jag om att skriva av mig när jag är arg för att få ur mig det värsta, det brukar liksom gå över bara man har fått sätta ord på det. Det är inte heller så uppskattat har jag förstått. Just nu känns det som att det inte är mycket jag gör som uppskattas, jag är mest i vägen och dyr i drift. Sånt gör mig arg. Jag är jävligt arg. Och gitarrjäveln är fortfarande trasig.

The Fireman - Lovers In A Dream

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Jag har ett mobilt bredband eller vad det heter, du kan låna det sen! :D

2008-12-09 @ 14:47:21
URL: http://saturnine.blogg.se/
Postat av: Rainbow-brite

Bra skrivet!

2008-12-09 @ 21:32:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0