Det var så mörkt...

Jag mår illa. Det är en bakis liten Liten ni ser som aldrig ska dricka vin mer. Så blev jag såklart mer förkyld igen också, och Jimmy ligger till sängs och hostar och hostar. Själv ligger jag med ett stort glas cola i tevesoffan och tittar på någon dokumentär om Thomas Quick. Han är tydligen mytoman och inte mördare. Det är ju faktiskt ännu läskigare, för om det inte är Thomas Quick som mördat alla de där människorna så är det ju någon annan galning som går lös. Fast det är nog Anders Eklund, så det löser sig nog. Fler seriemördare än så kan vi ju inte ha i Sverige. Det vill jag inte veta av.

I går var Evelina och Jolin här och åt veggie burritos, sen åt vi ost & kex & chips & pepparkakor & vindruvor också. Och drack vin. Jimmy söp ner mig och Evelina. Han försökte supa ner Jolin också men hon var klok nog att fly fältet. Vi andra blev kvar i någon slags musiktävling som ingen riktigt vet vem som vann, det stod alltid 8-2 till Evelina. Om man frågade henne alltså. Om man frågar mig så hade det nog räckt med de där två vinflaskorna som står på bänken och vi hade nog kunnat låta bag-in-boxen stå orörd. Fast vi jobbar inte så. Vi lyssnar på Rednex och dricker vin istället.

Idag ska jag bara ligga framför teven. Förutom när jag står i köket möjligtvis. Det blir potatisgratäng och pepparbiff ikväll. Mmmm. Göttans. Nu ska jag återgå till tevesoffan, snart är det hockey. H O C K E Y!

Bad Cash Quartet - Midnight Prayer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0