De måste lära sig gå.

Jag vet inte vem av mig och Evelina som är mest övertrött. Evelina skriver låtar som hon tror att hon ska sälja till Idol-Kevin. Någonting om att hon ska ut och gå med skorna på och andra nödrim som hon är väldigt stolt över. Jag är överkåt på Robin Bengtsson och tycker att han ska ta mig hårt och brutalt. Fast egentligen vill jag mest krama honom och lova att allt ska bli bra, kanske mata honom med pizza och slicka på hans tatuering. Luta huvudet mot hans bringa. Evelina tycker att det är bra att inte Jimmy är här och hör hur jag pratar. Ja, det är nog bättre att han läser om det. Jag skyller fortfarande på att jag saknar Jimmy. Tänk en trekant med Jimmy och Robin. Mmmm...

Ikväll har vi att välja på lugn hemmakväll med chips & dip och ost & kex. Eller så börjar vi hälla i oss vin och det slutar med att jag får för mig att Håkan Hellström är på Sticky Fingers eftersom de har 10-årsjubileum ikväll och har utlovat hemliga artister från Sveriges artistelit. Det säger ju sig självt att det är Håkan, vi är ju trots allt i Göteborg. I mina vildaste fantasier har han såklart med sig min lilla Pelle också. Fast antagligen är det något garageband vi aldrig ens hört talas om och Idol-Agnes. Så en hemmakväll vore nog bäst, både ekonomiskt och ja... Med tanke på att övertröttheten redan fått oss att börja spåra ur.

Nu ska vi gå till Willy's och köpa chips. Jag vill ha dillchips. Eller... Nej, jag vet inte riktigt vad jag vill. Sova några timmar kanske. Det är åtminstone vad jag borde göra.

Jesse Malin - Fairytale Of New York

Kommentarer
Postat av: zura

hej, vilken fin blogg du har. Kolla gärna in vår blogg om du vill skratta lite. :)

2008-12-06 @ 19:36:24
URL: http://zura.blogg.se/
Postat av: Saturnine

Jag har nästan en hel chipspåse här, dillisar. Ja och så finns en skål med dip. Jag är nog mer en geléhallon-människa. ÅH.

2008-12-06 @ 19:37:19
URL: http://saturnine.blogg.se/
Postat av: Saturnine

<3! Och jag saknar dig med mänska! Bosse my giiirl. Nu ska jag sova för jag får inte festa som alla andra här i kvarteret. Jag blir avis då jag ser människor ha deeptalk på balkongerna, haha!

2008-12-06 @ 23:16:32
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0