Var är min Hot Chipotle?

Det är nog bara jag i hela världen som inte har sett den reklamen. Men det hindrar ju mig inte från att säga så ibland. Vidare så har jag en klockren idé om hur den här bloggen ska utvecklas. Jag ska döpa om den till BrunettNilla.com. Snacka om kontrasternas kontrast.

Där Blondinbella är med i MUF är jag med i Ung Vänster. (Nu ljög jag, det är jag inte, men jag röstade iaf på Vänsterpartiet.) Blondinbella bor i Sthlms innerstad, jag bor i en liten by med 750 invånare i Dalarna. Blondinbella har ingen aning om hur man lagar mat, jag lagar mat mest hela tiden. Blondinbella har fått allting hon pekat på sen den dagen hon föddes, jag har inte fått ett öre av mina föräldrar sen jag fyllde 12 och fick börja betala allting själv. (Including kläder, trumpetlektioner, böcker, skolutflykter.) Hm. Nej. Jag tror inte heller att det kommer att lyckas. Konstigt nog, för man tycker ju att fler människor borde kunna relatera till en vikariande dagisfröken som pluggar upp sina askassa gymnasiebetyg än en bortskämd 17-åring som tycker att det är så charmigt att deras städerska är JÄTTEGAMMAL och har gammeldags kläder på sig?

Men JA, JAG VET! Medmänsklighet är inte inne på 2000-talet. Nu gäller det att vara rik, smal, snygg och ha rätt kläder. Gärna sönderstressad också, men inte så att du blir sjukskriven. För sjuka, handikappade och arbetslösa bryr vi oss inte så mycket om 2008. Varför ska man överhuvudtaget bry sig om såna som aldrig varit på tennisveckan i Båstad? Det har jag alltid undrat.

Queen - Play The Game

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Bosse! Fan vad du har koll på den där blondinen! ;P

2008-04-29 @ 12:33:46
URL: http://saturnine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0